2016. szeptember 26., hétfő

Pop-rock-metal "bakelit" hanglemezcsomag 1Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

A lemezek között akad erősen használt és kevésbé használt is, ez igaz a borítókra is. A Klaus Lage és az egyik Udo Lindenberg lemezen még az eredeti fólia is rajt van. A lemezek és a borítók is F/G/VG közt ingadoznak, az Asia erős VG/VG eredeti belsővel, a Lindenberg lemezek VG/VG ahogy a Peter Maffay dupla is annak rémlik. A New Legend lemeze használhatatlan, a Stryper F/F spanyol kiadásban, gatefold borítóval, valaki még megpróbálkozhat a lejátszásával. A Metal Ballads lemeze nincs meg, csak a tok, ami VG+ kb, a két borító nélküli lemez pedig a Helloween - Live in the UK és a Motörhead - No Sleep At All lemezek, előbbi német, utóbbi asszem holland prés, egy mosás után VG állapotúakká válhatnak az emlékek szerint. Az Edda-Dinamit-P. Box sor úgy G/G vagy kicsivel jobb talán.
A csomagot nem bontom meg, csak egyben eladók. Jobban örülnék a személyes átvételnek, de postázom is, melynek díja várhatóan 1500Ft +/- 1-2 százFt (MPL).
Licitet nem törlök, csak olyan felhaználó licitáljon, aki lejárat után maximum 10 napon belül fizeti és átveszi a lemezeket!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-10-09 20:00 . Pop-rock-metal "bakelit" hanglemezcsomag 1Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése