2016. november 24., csütörtök

RĂŠgi ĂśblĂśs Ăźveg, koronĂĄs cĂ­merrel - Warhanek C. - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

EladĂł a kĂŠpeken lĂĄthatĂł rĂŠgi Ăźveg, befĹ'ttesĂźveg, ĂśblĂśsĂźveg. Az Ăźvegen mĂŠg a hĂĄborĂş elĹ'tti koronĂĄs cĂ­mer lĂĄthatĂł, fĂślĂśtte WARHANEK C., alatta BUDAPEST felirat. ÉvszĂĄm nincs rajta. A teteje nincs meg. Nem tĂśrĂśtt, nem repedt.
Az Ăźveg magassĂĄga: 18cm
Legnagyobb ĂĄtmĂŠrĹ'je: 16cm (a szĂĄjnĂĄl 8cm)
SzemÊlyes åtvÊtel Miskolc belvårosåban lehetsÊges, vagy csomagkÊnt Foxpost automatån keresztßl 499Ft-Êrt (vagy Foxpost håzhoz opcióval 990Ft),  esetleg MPL csomagkÊnt 1290Ft-Êrt poståzom.
UtĂĄnvĂŠt kizĂĄrva!
KĂŠrlek, hogy az alĂĄbbiakat a kĂŠsĹ'bbi fĂŠlreĂŠrtĂŠsek elkerĂźlĂŠse ĂŠrdekĂŠben feltĂŠtlenĂźl olvasd el!
LicitĂĄlĂĄsi ĂŠs vĂĄsĂĄrlĂĄsi feltĂŠtelek:
1.  MielĹ'tt licitĂĄlnĂĄl vagy leĂźtnĂŠd a termĂŠket, olvasd el alaposan a termĂŠ kleĂ­rĂĄst ĂŠs a szĂĄllĂ­tĂĄsi feltĂŠteleket. Olvasni nem tudĂł, ĂŠrtetlenkedĹ' emberekre sajnos nincs idĹ'm.
2. Ha valami nem egyĂŠrtelmĹą, inkĂĄbb kĂŠtszer kĂŠrdezz.
3. Licitet NEM tĂśrlĂśk. Ha mĂĄr licitĂĄltĂĄl, azzal elfogadtad a vĂĄsĂĄrlĂĄsi feltĂŠteleket (ĂŠrtelmes ĂŠs komoly ember nem licitĂĄl vaktĂĄban ugyebĂĄr).
4. KifogĂĄs nincs: nem ilyenre gondoltam, nem jĂł a mĂŠrete, nem tetszik a szĂ­ne, idĹ'kĂśzben kaptam egy mĂĄsikat stb. (minden benne van a termĂŠkleĂ­rĂĄsban ĂŠs a fotĂłkon). LicitĂĄlĂĄs elĹ'tt inkĂĄbb kĂŠrdezz!!!
5. SzemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtelnĂŠl sincs visszalĂŠpĂŠsi lehetĹ'sĂŠged. Ha megnyerted az aukciĂłt, ĂĄt kell venned a termĂŠket, amĂşgy miĂŠrt licitĂĄltĂĄl rĂĄ, nem igaz?
6. A termĂŠkeim szemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtelĂŠre Miskolc belvĂĄrosi rĂŠszĂŠn van lehetĹ'sĂŠg, bĂĄrki szĂ� �mĂĄra (akĂĄr gyalogosan, tĂśmegkĂś! zlekedĂŠssel, kerĂŠkpĂĄrral vagy autĂłval) jĂłl megkĂśzelĂ­thetĹ' helyen.
7. A termĂŠkeket igĂŠny ĂŠs lehetĹ'sĂŠg szerint postĂĄzom, esetleg futĂĄrral kĂźldĂśm. A szĂĄllĂ­tĂĄsi kĂśltsĂŠg a vevĹ't terheli.
8. IgĂŠny szerint Miskolc terĂźletĂŠn hĂĄzhoz tudom szĂĄllĂ­tani a termĂŠket, de ez esetben 1. 000Ft kĂśltsĂŠget szĂĄmĂ­tok fel (a benzint sajnos nem adjĂĄk ingyen, a kiesĹ' idĹ'rĹ'l nem is szĂłlva).
9. SzemĂŠlyes ĂĄtvĂŠtelnĂŠl egyben tĂśrtĂŠnĹ' kĂŠszpĂŠnzes fizetĂŠs jĂśhet szĂłba (rĂŠszletfizetĂŠs nincs). PostĂĄzĂĄsnĂĄl csak banki ĂĄtutalĂĄst, befizetĂŠst vagy csekkes fizetĂŠst fogadok el. UtĂĄnvĂŠtes kĂźldĂŠssel nem foglalkozom.
10. A kapcsolattartĂĄs elsĹ'dlegesen email-ben tĂśrtĂŠnik, hogy az Ăźzletmenetnek legyen nyoma (ez mindekettĹ'nk ĂŠrdeke).
11. A kapcsolatfelvĂŠtelre 3 nap, a termĂŠk kifizetĂŠsĂŠre 7 nap ĂĄll rendelkezĂŠsedre.
12. Csak akkor licitĂĄlj, ha a fentieket elfogadod!
JĂł licitĂĄlĂĄst, kĂ­vĂĄnok!

Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 17:32 . RĂŠgi ĂśblĂśs Ăźveg, koronĂĄs cĂ­merrel - Warhanek C. - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése