2018. július 31., kedd

GEKO patent-gripfogó 10 "-250mm.G10220 - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

GEKO  patent-gripfogó 10 "-250mm..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 1 310 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 15:04 .

Régi matchbox Jaguar MK10 átfestett =A3= - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 18:52 .

2 az 1-ben Clip Camera 1ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Legtöbb típusú mobil telefonra aminek nem nagyobb, mint 13 mm átmérőjű a kamerája.
A csomag tartalmazza:  2 x lencsevédő 1 x Clip 1 x Makró Lencse 1 x Fish Eye Lencse
Jellemzők:  Szín: Sajnos választani nem lehet véletlenszerüen küldik random 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-02 01:12 .

8917 Névjegykártya tartó dosszié mappa - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Szép, használatlan állapotú névjegykártya tartó 12 lapos, oldalanként 3 darab tárolható, duplán elhelyezve összesen 72 darab névjegykártya fér bele. Sarkainál réz dísz, koptató található, bőr hatású bevonat.
Felirat:
LILLYSzélesség: 12 cmHosszúság: 23 cmSúly: 0. 165 kg
Termékeim között több névjegykártya tartó található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2018-08-05 03:39 .

Conrád Gyula : Szentendrei Dunakanyar 1951 - Jelenlegi ára: 54 900 Ft

Conrád Gyula: Szentendre 1951
j. j. l.
Akvarell / papír
Kép mérete: 30 x 38 cm ill. 45 x 53 cm.
Keretezve.
Az ár magában foglalja a keret árát.

Jelenlegi ára: 54 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 22:12 .

Horgolt baba-mama hordozóslánc,babralánc - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

 Ha szeretnéd megóvni láncodat apró babráló kezecskéktől, akkor próbáld ki ezt az egyszerű hordozó láncot, melyet nyakadba akasztva viselhetsz. Láncod fölé is helyezheted vagy önmagában hordhatod, apróságod biztos érdeklődéssel fogadja.
2-2, 5 cm-s fagolyókat meleg színű pamut fonallal horgoltam be, melyek közé színes fa gyöngyök kerültek.
A lánc hossza 80 cm, anyaga hasított bőr. Fix zárral láttam el, csak át kell bújtatni a fejed rajta.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 19:11 .

Cre Art ceruza formájú fa tolltartó doboz - 24,5 cm - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Ceruza formájú fa tolltartó, ceruzatok, melyet festéssel, vagy egyéb kreatív munkával egyedivé varázsolhatsz. Mérete: 24, 5x4, 8 cm. Anyaga: natur, lakkozatlan fa.

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ultrahangos tisztító 50 W 0.6 l, Emag Emmi 04D - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

 Ultrahangos tisztító, tisztító koncentrátummal
Nemesacél tartály
Digitális ultrahangos technika
Időkapcsoló óra
Csalogató Tisztító koncentrátum készlet, 3 részes
Ápoló tisztítás digitális technikával otthon és laborban. Modern tisztítás ultrahanggal. Az ultrahangos tisztítás a legalaposabb módja mindenféle anyag intenzív tisztításának. Az elv azon alapul, hogy a tisztító folyadékban nagyfrekvenciás rezgéseket keltünk. Ezáltal a legkisebb szennyező részecskéket is még a hozzáférhetetlen helyekről is leoldja. Alkalmas ékszerek, szemüvegek, elektromos borotva vágófejek, érmék és medálok, fogprotézisek, fogszabályzók, tetováló tűk, piercing ékszerek, tintasugaras nyomtatófejek stb. tisztításához. A szennyeződés mértékétől függően beállítható a tisztítási idő.
Csalogató Otthoni próbakészlet, 3 részes, 100-100 ml (fogprotézistisztító, fertőtlenítő, általános tisztító koncentrátum), 1: 100 higítási arányú
Jellemzők:
Ház ABS műanyagból ? Nemesacél tartály ? Időkapcsoló óra.
Műszaki adatok:
Biztonsági tudnivalók / H mondatok: H 315: Bőrirritáló hatású., H 318: Súlyos szemkárosodást okoz. , H 314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz., H 410: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. ? Biztonsági tudnivalók / P mondatok: P 280: Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező., P 301+330+331: Lenyelés esetén: A szájat ki kell öblíteni. Tilos hánytatni., P303+P361+P353: Ha bőrre (vagy hajra kerül): Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyozás., P305+P351+P338: Szembe kerülés esetén: Néhány percig folyó vízzel óvatosan öblítse ki. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása., Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz., P273: Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. ? Biztonsági tudnivalók, GHS: GHS05: Maró, GHS09: Környezetre ártalmas ? Ház anyaga: műanyag ? Kapacitás: 0. 6 l ? Kádanyag: nemesacél ? Méret (tál): (LxBxT)160 x 90 x 50 mm ? Méret, hossz: 193 mm ? Méret, magasság: 123 mm ? Méret, szélesség: 120 mm ? Tartós üzemre alkalmas: Nem ? Teljesítményfelvét: 50 W ? Tisztítási frekvencia: 42 kHz ? Tisztítási időtartam (max. ): 480 mp ? Tisztítási időtartam (min. ): 90 mp ? További műszaki adatok: Védettség: IP 20 ? Típus (kategória): Ultrahangos tisztító ? Üzemi feszültség: 230 V
Szállítás tartalma:
Ultrahangos tisztító, Kosár, Fedél, Tisztító koncentrátum próbakészlet, 3 részes, Használati útmutató.
Figyelem:
Óvatosan használja a biocid termékeket. A használat előtt a termék jelzéseit és a termékismertetőt mindig el kell olvasni.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1406206


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

30x30x50cm-es pók terrárium - Jelenlegi ára: 7 271 Ft

30x30x50cm-es pók terrárium 4mm-es üvegből, felfelé nyíló; kivehető ajtóval, alumínium szellőzővel (rozsdamentes).
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 7 271 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 17:35 .

Gran Turismo 5 Prologue Playstation 3 játék - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


PLAYSTATION 3 JÁTÉK KÉZIKÖNYVVEL
PAL
ANGOL NYELVŰ JÁTÉK
3 hónap garancia
A játékaim mind eredeti jogtiszta termékek.
VAN TÖBB JÁTÉKOM IS, KÉRLEK NÉZD MEG AZOKAT IS
LEMEZ: SZÉP
TOK ÁLLAPOTA: KIVÁLÓ
KÉZIKÖNYV ÁLLAPOTA: TELJES ÉS GYŰRŐDÉS MENTES
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  11-IK ÉS 10-IK KERÜLET
POSTÁZÁS: BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN, TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYBEN POSTÁZOM ŐKET.
ELŐREUTALÁS ESETÉN:
FOXPOST:  470. - (TÖBB JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL IS) AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT: 625. - FORINT. (KÉT JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL MÁR 1490. -)  POSTÁN MARADÓRA: 790. - FORINT (BÁRMILYEN MÉRET)
UTÁNVÉTTEL KÜLDVE: 2400. - FORINT.   FOXPOST UTÁNVÉT (HÁZHOZ MUNKAIDŐBEN): 1320. - FORINT


Jelenlegi ára: 1 100 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 09:32 .

Kartok / telefontok karra- Note 2/3, iPhone 6 plus - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Kartok / karra csatolható telefontok / vízálló
- Samsung Note 2/3,
iPhone 6 plus, LG, HTC
Az igazi sportolókra szabva!
Ugye te sem szereted ha például futás vagy kerékpározás közben húzza a mobil a zsebed? ... de mégis jó, ha a teló nálad van, mert a zene arról dübörög és az adja az energiát, nem mellékesen el is tudnak érni, ha nagy szükség van rád.
 
Megtaláltuk az ideális megoldást, hogy ne kelljen ezekkel a dolgokkal foglalkozni, és maximálisan a sportra tudj koncentrálni.
A kartok egyszerűen rögzíthető a felkarra, vagy akár az alkarra, így nem fog akadályozni sportolás közben. Teljes mértékben vízálló, így ha elkap egy nyári zápor nem kell attól tartanod, hogy tönkremegy a telefonod.
Külön rekesz van egy kulcs tárolására is, így nem kell azt sem a lábtörlő alá rejtened.
 
 
Tulajdonságok:
Egyszerű, könnyű rögzítés
1 db telefon és 1 db kulcs tárolására alkalmas
Vízálló
Minden kar-méretre!
Giga méret:
- Bele helyezhető készülék max mérete: 8, 5 x 16, 0 cm
- Kompatibilis pl. Samsung Note 2, 3, iPhone 6 plus, LG, Alcatel, HTC és más telefonokkal, kb. 5-5, 7 colos kijelzőig
- Több színben választható a készlet erejéig!
Eredeti ár: 3 990 Ft
Akciós ár:
1 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 22:45 .

Toshiba Tecra M9 laptop alkatrészek 3 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Toshiba Tecra M9 laptop alkatrészek.
Teszteletlen alkatrészek:
Videókártya hibás!
Kijelző törött!
Kijelző fedlap törött!
Billentyűzet nincs!
Inverter: 2000. -Ft
Szalagkábel: 3000. -Ft
Jobb-bal oldali zsanérok: 2000-2000. -Ft
Csuklótámasz touchpaddal: 4000. -FT
Alaplap teszteletlen: 4000. -Ft
Alsó burkolat: 3000. -Ft
Ventilátor: 3000. -Ft
Hűtőborda: 2000. -Ft
Merevlemez, memória, akkumulátor, optikai meghajtó nélkül.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 18:29 .

220 led fényfüggöny több színben 2*1,5 m - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

2220  led fényfüggöny
2 m x 1, 5 m LED fényfüggöny
Beltéren és kültéren is használható
Összesen 210 LED izzó, 13 W
Toldható maximum 4db, nem igényel szerelést csak össze kell dugni.
Folyamatosan világít
A tápvezeték 1, 2 m hosszú
A vezeték színe szilikonos átlátszó
Választható színek:
Kék


Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 19:36 .

Mágikus toll 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 00:10 .

barna úszógyertya (4 órás) - Jelenlegi ára: 160 Ft

csokibarna úszógyertya (4 órás)


Jelenlegi ára: 160 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Henna vékony hosszított pulóver L.-s - Jelenlegi ára: 1 Ft


Mell: 55 cm *2cm
Derék: 50 cm *2cm
Hossz : 82 cm
 
Hossz ujj: 65 válltól mérve
súlya: 285 g.
Postázás : Postán maradó ajánlott levél előre utalással vagy DPD futár
                       Sikeres  vásárlás után  automatikus  e-mailban  küldi  a rendszer az utalási adataimat. ( Utaláskor a megjegyzésbe írd be a vaterás felhasználó neved, hogy azonosítani tudjam ki utalt. ) Várom  én is e. malban  a postázási címet.
Postapontra történő szállításkor a posta címét kérem szépen.
  Ha több terméket sikerült megvenned, kérlek jelezd és összesítem neked a postaköltséget.  
3 napon belűl kérlek vedd fel velem a kapcsolatot  és 7 napon belül rendezzük az adásvételt,  
Gyűjtögetni lehet, a termék árának elutalásával, amennyiben több mint 7 nap múlva jár le a licit, a másik terméknél.  
Licitet nem törlök!  
Liciteddel a fent leírtakat elfogadod !  


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-08-13 18:34 .

A téridő istenei - Nemere István - Jelenlegi ára: 700 Ft

A téridő istenei - Nemere István
Sorozatcím:: Science Fiction & Fantasy 4.
Borító tervezők: Szendrei Tibor
Kiadó: ART PHOENIX Kulturális és Vállalkozási Kft.
Kiadás éve: 1990
Kiadás helye: Debrecen
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9630284812
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 192 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 10kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**36540680**)]

Jelenlegi ára: 700 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 11:41 .

Hangszer "Open Theremin" nyomtatott áramköri lap - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Open Theremin szabad tervek alapján készült hangszer (Wiki: Teremin) elektronikájának nyomtatott áramköri lapja. Tehát az eladás tárgya csak az üres áramköri lap, ami profi gyári minőségben lett legyárttatva!  
Építettem magamnak egy ilyen különleges hangszert, és megmaradt pár panel, amire nincs szükségem, így értékesíteném. Ez a több féle megvalósításból a fejlettebb digitális vezérléssel ellátott, valójában egy Arduino shield. Automatikusan hangoló, és sok paramétere állítható:  jelalak, érzékenység, hangerő, stb. Neves Tereminművészek is részt vettek a tervezésben.
Ha érdelkődsz de nem vesződnél a megépítéssel küldj üzenetet, megbeszéljük.
A hangszer pontos tervei, leírása, és a szoftver a szerző lapján megtalálható:  
http: //www. gaudi. ch/OpenTheremin/index. php? option=com_content&view=article&id=180&Itemid=115

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-11 10:24 .

JBL 5.0 hangrendszer - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

JBl sat 138 hangfalak eladóak. Center, 2 front és 2 hátsó hangfal eladó.

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 22:44 .

2018. július 30., hétfő

KERÁMIA gyöngy 30 x 20 x 18 mm darabra - Jelenlegi ára: 100 Ft

Égetett mázas kerámia gyöngy .
A megadott ár 1 db nagyméretű   gyöngyre vonatkozik.
Mindig a képen látható színt, formát kínálom eladásra.
Méret a főcímben!
Minden termékem új, a kép a valós raktáron levő termékről készült.


Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 02:28 .

0M567 Shakirov Sebestyén : Nagybányai domboldal - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Papír akvarell festmény, üveglap mögött, paszpartuban és aranyozott keretben.
Jelezve jobbra lent:
SHAKIROV S. Szélesség: 57 cmMagasság: 48 cmSúly: 1. 835 kgA kép mérete keret nélkül: 34. 5 x 43. 5 cmShakirov Sebestyén
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Shakirov Sebestyén
Született
1893.  február 18.
Kazán
Elhunyt
1966.  április 23.  (73 évesen)
Nagybánya
Foglalkozása
festő
Shakirov Sebestyén (Kazán,  1893.  február 18.  ?  Nagybánya,  1966.  április 23.  ) orosz származású erdélyi festő.
Életpályája[szerkesztés]
A Volga mentéről került Erdélybe hadifogolyként, s mint unitárius vallásra áttért, magyar kultúrájú festő hunyt el Nagybányán. Apja kazáni orosz kereskedő volt. Az első világháborúban hadifogolyként egy Bécs melletti táborba vitték, innen a Tövis melletti Diódra került egy birtokra. Tövisen alapított szabóműhelyt és végleg Erdélyben telepedett meg.
Művészeti tanulmányait egy orosz festőiskolában kezdte 1913-ban, majd galíciai frontszolgálata, fogsága és erdélyi megtelepedése után a nagybányai kolónián folytatta (1922? 1925). 1929-ben Nagybányára költözött, ahol a művésztelep tagjaival jelentkezett kiállításokon. 1934-ben a Nagybányai Festők Társasága törzstagjává választották. A művésztelep hagyományai és Thorma János tanítása alakították ki lírai fogantatású, puha tónusú tájképfestészetét.
Előszeretettel festette a Nagybánya környéki erdőket, a Zazar-parti tájakat. Sok képe készült az Al-Duna menti Ada-Kaleh szigetén és Déván: a dévai várat, a vallásalapító Dávid Ferenc fogságának helyét több festményén örökítette meg, ezeket 1929-ben a kolozsvári unitárius egyház termében állította ki. Erdélyi lapok (mindenekelőtt a Pásztortűz) irodalmi szövegképekként közöltek műveiből.
Forrás: wikipedia
Termékeim között több Shakirov Sebestyén festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( dombok domb oldal )

Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 03:25 .

Kugler Henrik - Gerbeaud cukrászda fém doboza - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

átm: 7, 2 cm , 4 cm magas
 !   Fontos !     Licitálás elött kérdezzen rá, biztosan meg van-e a tétel, mivel azokat több helyen is árulom!
(meghiúsult adásvételnél a Vatera rendszere nem engedi az eladónak, hogy az adásvételt pozitívra értékelje)
Kérjük az adásvételt visszaigazolás után 14 napon belül rendezni, mert ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#33411 @ vit 
kaalmaan_item_842013041_ édesség, csokoládé

Jelenlegi ára: 6 800 Ft
Az aukció vége: 2018-08-10 07:25 .

Zebra Z-2300 220 x 45mm festékszalag - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Eladó a képen látható Zebra Z-2300 220 x 45mm festékszalag. A termék új, bontatlan!
Az ár 3db-ra vonatkozik!

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 22:10 .

Kiváló, könnyű, elegáns túradzseki hegyi túrázáshoz. - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Megválnék méret probléma miatt vadiúj túra kabátomtól.
Hegyi túrázásra lett vásárolva, használatlan. Nagyon könnyű, mégis meleg, vizálló termék. Ha a hegyen hirtelen változik a hőmérséklet, vagy megjön az eső nagyon jó szolgálatot tesz.
3000mm ig vízálló.

Jelenlegi ára: 13 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-02 16:46 .

HP PAVILION DV6000 FEDÉL UJJLENYOMAT OLVASÓVAL - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


HP PAVILION DV6000 FEDÉL
Termékleírás:
Ujjlenyomat olvasóval. Különböző matricákkal.
Vásárlói tájékoztató:
Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, azt lehetőség szerint licitálás előtt tisztázzuk.
Kérnék mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, ha elolvasta és elfogadta feltételeinket!
Köszönjük az érdeklődést.  Kérem tekintse meg további termékeinket.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-21 00:07 .

Papír vonalzó 20cm ÚJ háromféle - Jelenlegi ára: 20 Ft

Eladó vadiúj 20 centis papír vonalzó!  Háromféle mintával.
Iskolakezdési akciók!  
Kérem tekintse meg a többi termékünket is,  több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhat!   
A termék kifizetésére hét nap áll rendelkezésre.
Szállítást csak MPL Vaterafutárral tudunk teljesíteni, postán maradó, házhoz kézbesített vagy csomagautomatába kézbesített csomagként. Levélként illetve utánvéttel nem postázunk.

Jelenlegi ára: 20 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 08:56 .

Syma X11C mini kamerás drón + 4gb memóriakártya - Jelenlegi ára: 28 990 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Syma X11C mini kamerás drón / Giroszkópos Quadkopter + távirányító + 4Gb memóriakártya
Ettől a Quadkoptertől tuti lemész hídba! : D
Nagy rajongója vagy a távirányítós helikoptereknek? Szeretnél a magasból lenézni a világra?
Akkor mi tudjuk, mire van szükséged! Ezzel a drónnal képes leszel a legelképesztőbb repülőmanőverekre, de még fotókat és videót is készíthetsz vele a levegőben, amelyeket repülés után visszanézhetsz az ajándék memóriakártyáról.
Tökéletes választás kezdőknek, első drónnak. Strapabíró szerkezetének köszönhetően zuhanás esetén sem törik össze.
A 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően a gép sokkal érzékenyebb lesz a mozdulataidra, mint a normál távirányítós helikopterek, sokkal stabilabb és rugalmasabb repülést tesz majd lehetővé.
A quadkopter képes a tengelye körül 360°-os szögben forogni, így akár folyamatos bukfencezés is elérhető. Ennek a kiváló manőverezhetőségnek köszönhetően, a készülék kül- és beltéren egyaránt használható. A tetején található LED lámpáinak köszönhetően éjszaka, a sötétben is felderíthetsz vele. Az aljára szerelt HD kamerát a távirányító egyik gombjával vezérelheted. A mellékelt memóriákártyára közel 1 órányi videót, vagy kb. 1600 fényképet rögzíthetsz.
A távirányító 2, 4 GHz-en üzemel, ami kiváló adatvitelt és sávszélességet biztosít. A szórt spektrumú adásmód használatával nagyobb hatótávolság (akár 30 méternél is több), jobb interferenciatűrés és alacsonyabb fogyasztás érhető el. A reakcióideje százszor gyorsabb, mint a hagyományos rádióké.
Ha kíváncsi vagy rá, hogyan működik élesben a quadkopter, kattints az alábbi videóra:
Tulajdonságok:
- X11C giroszkópos drón kamerával / quadkopter + távirányító
- 6 tengelyes giroszkóp
- Ajándék 4GB memóriakártya
- LED világítás
- 2, 4 GHz-es távirányító
- A távirányító 4db AA ceruza elemmel működik
- Li-Po akku található a drónban
- USB-s töltő kábel az akkuhoz
- 360°-os tengely körüli átfordulás
- Távirányító hatótávolsága: 30 m
- Méret: 152 x 152 x 37 mm
- Töltési idő: kb: 60 perc
- Repülési idő: 6-7 perc
A rendeltetés-ellenes használatból, a gép leeséséből eredő törések és károk nem tartoznak bele a garanciakörbe!
Eredeti ár: 46 990 Ft
Akciós ár:
28 990 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 28 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 20:43 .

KONYHAI MÉRLEG.Grammos.ÚJ - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Egy okos és hasznos kis társ a konyhai munkákhoz
Jellemzõ k:
Könnyen tisztítható, mosható
Vízálló kijelzõ és gombok
Méréshatár: 5kg
Mérési pontosság: 1g
Tára funkció (edény súlyához igazítás)
Autómatikus kikapcsolási üzzemód
Mérési mód: g oz lb.
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz. Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el. van.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 14:17 .

Lélekcsere - Bojtár Endre - Jelenlegi ára: 900 Ft

Lélekcsere - Bojtár Endre
Sorozatcím:: Modern Könyvtár
Fordítók: Maráz László, Bojtár Endre, Bojtár Anna
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 1982
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9630725274
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 354
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 10. 00cm, Magasság: 19. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**28577250**)]

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 20:38 .

RÉGI ALPESI TÁJKÉP FESTMÉNY - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

36X27 CM KERETBEN , 33X27 CM KÉP , PAPÍR -TEMPERA , A FOTÓN LÁTHATÓ HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN . ALSÓ FELÉN ALIG LÁTHATÓ BESZAKADÁSSAL .  
AZ ADÁS-VÉTEL LEBONYOLÍTÁSÁRA EGY HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE!
 
TEKINTSE MEG TÖBB MINT EZER IGÉNYES TERMÉKEMET IS!
A SZÁLLÍTÁS POSTÁN - A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁSNAK MEGFELELŐ ÁRON - VAGY FUTÁRSZOLGÁLATTAL OLCSÓN MEGOLDHATÓ AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN. A FUTÁRSZOLGÁLAT DÍJÁT PONTOSAN A
CÉLÁLLOMÁS ISMERETÉBEN TUDOM MEGKÉRDEZNI!
TERMÉKEIMET KÉSZPÉNZFIZETÉSI SZÁMLÁVAL ADOM EL!
AZ ELSŐ LICIT ÉRKEZÉSE UTÁN AZ AUKCIÓT LEZÁROM, VAGY KÍVÁNSÁGÁRA VILLÁMÁRRA TESZEM!
A LEÍRÁS ÉS A FOTÓK HITELESSÉGÉÉRT TARTOZOM GARANCIÁVAL!
 
 
 

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 16:44 .

Gyöngy ékszer - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

A szett tartalmaz egy nyakláncot, a medált merev alapra tettem /45 cm /, egy fülbevalót, és egy karkötőt / 17 cm /.
Az ékszer 11/0  japán delica gyöngyből készült.

Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 04:12 .

MEDITERRÁN BAUHAUS FESTMÉNY GÖRÖG TÁJKÉP OLAJ VÁSZ - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

27X41CM-ES OLAJ-VÁSZON FESTMÉNY. A FOTÓN LÁTHATÓ HASZNÁLT, MEGKÍMÉLT, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN. AZ 1950-ES ÉVEK ELEJÉRŐL.
E MŰVÉSZTŐL VALÓ 18DB-OS GYŰJTEMÉNY TÖBBI DARABJÁT IS MEGTALÁLJA TERMÉKEIM KÖZT.  
TEKINTSE MEG TÖBB MINT EZER IGÉNYES TERMÉKEMET IS!
AZ ADÁS-VÉTEL LEBONYOLÍTÁSÁRA EGY HÉT ÁLL A RENDELKEZÉSÉRE!
A PÉNZ MEGÉRKEZTE UTÁN, AZNAP, VAGY MÁSNAP POSTÁZOM A TERMÉKET.
A FOTÓN LÁTHATÓ, ÉS A LEÍRÁSBAN LEÍRT ÁLLAPOTBAN VÁSÁROLTA MEG A TERMÉKET.
HA A LEÍRÁS ÉS A FOTÓK INFORMÁCIÓI NEM ELEGEK ÖN SZÁMÁRA, NYUGODTAN KÉRDEZZEN, MINTHOGY UTÓLAG CSALÓDÁS ÉRJE.
VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLAT TARTÁST E-MAILBEN KÉREM, MERT AZ VITÁS ESETEKBEN ELLENŐRIZHETŐ.
A SZÁLLÍTÁS POSTÁN - A MINDENKORI POSTAI DÍJSZABÁSNAK MEGFELELŐ ÁRON - VAGY FUTÁRSZOLGÁLATTAL OLCSÓN MEGOLDHATÓ AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN. A FUTÁRSZOLGÁLAT DÍJÁT PONTOSAN A
CÉLÁLLOMÁS ISMERETÉBEN TUDOM MEGKÉRDEZNI!
TERMÉKEIMET KÉSZPÉNZFIZETÉSI SZÁMLÁVAL ADOM EL!
AZ ELSŐ LICIT ÉRKEZÉSE UTÁN AZ AUKCIÓT LEZÁROM, VAGY KÍVÁNSÁGÁRA VILLÁMÁRRA TESZEM!
A LEÍRÁS ÉS A FOTÓK HITELESSÉGÉÉRT TARTOZOM GARANCIÁVAL!
A FOTÓN LÁTHATÓ ÉS A LEÍRÁSBAN SZEREPLŐ TERMÉKET VÁSÁROLTA MEG, A LÁTHATÓ ÉS LEÍRT ÁLLAPOTBAN.
GONDOS CSOMAGOLÁSUNK UTÁN A SZÁLLÍTÁS A SZÁLLÍTÓ POSTA, VAGY FUTÁR FELELŐSSÉGE.

Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 16:38 .

2 az 1-ben Clip Camera 1ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Legtöbb típusú mobil telefonra aminek nem nagyobb, mint 13 mm átmérőjű a kamerája.
A csomag tartalmazza:  2 x lencsevédő 1 x Clip 1 x Makró Lencse 1 x Fish Eye Lencse
Jellemzők:  Szín: Sajnos választani nem lehet véletlenszerüen küldik random 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-31 17:12 .

Piri Kálmán : Műtermi enteriőr ("Zsenyén") - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

(FK0784)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 60 x 80 cm keret nélkül. Készült: Olaj, tempera, Farost
A kép Piri Kálmán (Sopron, 1908, Budapest, 1983) alkotása. Jelezve Balra fent "Piri Kálmán"
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között több képcsarnokos festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. 1926-27-ben az Iparművészeti Iskolában kezdte tanulmányait, 1927-től a budapesti Képzőművészeti Főiskolán Glatz Oszkár növendéke volt. 1949-ben mutatkozott be először önálló anyaggal a Műcsarnokban, majd 1977-ben Zalaegerszegen a Kisfaludi Strobl Zs. Teremben. Ezen kívül számos hazai és külföldi tárlaton szerepelt munkáival. Sopronban élt nehéz körülmények közepette, 1935-ben a fővárosban költözött. 1938-tól rajzoló volt a Honvédelmi Minisztériumban. Gyakran dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Alkotásain a kisváros, a polgári élet iránti nosztalgiát fogalmazta meg. Szívesen festett enteriőröket, tájképeket is. Piri festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik, amelyet az expresszionizmus szellemével ötvözött. Mondanivalóját kifinomult festői eszközökkel adja elő. Művei megtalálhatók a Magyar Nemzeti Galériában, több hazai köz- és magángyűjteményben, valamint külföldi magángyűjteményekben. (MÉ, LÁ, Kiállítási Katalógus)Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő. A fővárosi Képzőművészeti Főiskolán Glatz Oszkár növendéke volt. 1949-ben mutatkozott be először önálló anyaggal a Műcsarnokban. Gyakorta dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik. Mondanivalóját kifinomult festői eszközökkel adja elő. (MÉ)Magyar festők és grafikusok adattára
Főiskolai tanulmányait Glatz Oszkár növendékeként végezte 1931-ben. Önálló anyaggal 1949-ben mutatkozott be a régi Műcsarnokban, azóta főként csoportos kiállításokon szerepelt. Gyakorta dolgozott a kecskeméti művésztelepen. Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökerezik. A kisváros házai, lefüggönyözött, óbútoros szobái, meghitt életformája köti le festői érdeklődését. Mondanivalóit kifinomult festői eszközökkel adja elő. - Irod.: P. Sz. T.: Művész életrajzok. Bp. 1985. Művész életrajzok kortárs magyar képzőművészek
Festő. 1931-ben végzett a főiskolán Glatz Oszkár növendékeként. Önálló anyaggal 1949-ben mutatkozott be a régi Műcsarnokban, azóta főként csoportos kiállításokon szerepel. 1977-ben Zalaegerszegen volt egyéni kiállítása. - Festői koncepciója a magyar piktúra realista hagyományaiban gyökeredzik. A kisváros házai, lefüggönyözött, óbútoros szobái, meghitt életformája köti le érdeklődését. Mondanivalóit nemes színkultúrával, kifinomult festői eszközökkel adja elő.
A termékről további nagy felbontású képek!
( festő állvány szék enteriőr szobabelső interior csendélet interiőr kép a képben képcsarnokos festmény képcsarnokos kép Képcsarnok Vállalat festőállvány )

Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-03 01:57 .

A majmok bolygója (1968) (eredeti blu-ray) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 666 Ft

Bontatlan Blu-Ray. Külföldi kiadás magyar szinkronnal.
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
A távoli küldetésből hazatért űrhajó személyzete megdöbbenve tapasztalja, hogy bár a számítógép szerint New Yorkban szálltak le, a környék egy cseppet sem emlékeztet a nagyvárosra.
Rosszat sejtve kezdik felderíteni a környéket és hamarosan beigazolódik félelmük: félmeztelen emberek menekülnek, eszeveszetten kiabálnak, értelmetlenül makognak, nyomukban pedig hálókkal, fegyverekkel hadonászó majmok lovagolnak!
Az űrhajó legénysége a majmok fogságába kerül és csak nehezen értik meg mi történt velük. Aztán rájönnek, hogy ahová kerültek, ott az értelmes majmok uralkodnak az elbutult embereken. A kérdés már csak az: hogyan menekülhetnek meg a majmok bolygójáról - illetve van-e egyáltalán visszaút oda, ahonnan érkeztek…
Az azonos című bestseller alapján készített nagyszerű sci-fi klasszikus sikere után az alkotók négy további részben folytatták A majmok bolygója lebilincselően izgalmas és eredeti történetét. A hihetetlenül élethű majom-maszkok Oscar-díjat hoztak a film maszkmesterének!


Jelenlegi ára: 5 666 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 06:11 .

Divatos tolltartó 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 22:49 .

Fotga 55 mm UV szűrő - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Eladó egy  55mm-es Fotga PRO-1D Slim UV szűrő.
Ultravékony 0, 5 mm-es optikai üveg
3 mm-es alacsony profilú keret.
Az ultra vékony szűrőkeretek, amelyek segítenek elkerülni a szuperszéles látószögű lencsék vignettálását.  


Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 12:25 .

Mi ez az álom? - Jókai Anna - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Mi ez az álom? - Jókai Anna
Borító tervezők: Zsoldos Vera
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1990
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9631541525
Kötés típusa:: fűzött kemény papír kiadói borítóban
Terjedelem: 296
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**39415808**)]
Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2018-08-20 10:39 .

Syma X22W WiFi FPV kamerás drón - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

A Syma X22W drón segítségével egy teljesen új perspektívából láthatod a körülötted lévő világot. A kamerájával képeket és videókat egyaránt készíthetsz, közben a telefonod kijelzőjén élőben is követheted, hogy mit lát a drón.  A Syma legújabb fejlesztéseinek köszönhetően a gép nagyon stabilan lebeg és repül, irányítása pedig nagyon egyszerű.
Stabil lebegés
A beépített barométernek köszönhetően a drón stabilan lebeg és ezáltal megakadályozza, hogy a felvételek elmosódottak legyenek.
Élőkép a mobiltelefonod kijelzőjén
A Syma X22W Wi-Fi kapcsolaton keresztül átküldi a kamera élőképét a telefonodra, így már repülés közben élvezheted a látványt, amit a drón lát "a szemével".
Irányítsd a drónt a telefonod segítségével
A Syma X22W drónt akár a telefonodról is irányíthatod, így nem kell mindenhova magaddal vinned a távirányítóját. Ehhez csupán le kell töltened az iOS-re és Androidra egyaránt elérhető Syma GO APP-t.
Rajzolj útvonalat a drónnak a telefonodon
A Syma GO app-ben akár le is rajzolhatod az X22W-nek, hogy milyen útvonalon repüljön.
Távirányító kezelése
Syma GO App kezelése
Tulajdonságok:
Méretek:  14, 2 X 14, 4 X 3, 1 cm
Kamera: Képek / Videók (1 MP)
Akkumulátor:  3, 7 V, 400 mAh Li-ion (a csomag tartalmazza)
Repülési idő: kb. 5 perc
Töltési idő: kb. 90 perc
Hatótáv: kb. 70 m
A csomag tartalma:
•  Syma X22W FPV Wifi kamerás drón
•  Mobiltartó csipesz a távirányítóhoz
•  Távirányító (4 db AA ceruzaelemmel működik, amit a csomag nem tartalmaz, de ide kattintva nálunk is vásárolhatsz)
•  Propellerek
• USB-s töltő
•  Akkumulátor
•  Töltő box
•  Csavarhúzó


Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 19:35 .

2018. július 29., vasárnap

Felfújható gyerek játék/ Delfin INTEX 25cm x 15cm - Jelenlegi ára: 599 Ft

Felfújható gyerek játék/ Delfin INTEX 25cm x 15cmTermék azonosító: 201969Leírás: Felfújható Willy a bálna, gyerek játék INTEX 58590. Élvezetesebbé teszi az esti fürdést a kisgyerekek számára, vagy a strandon egyaránt. Mérete: 25x15 cm. Műszaki adatok: Anyaga: műanyag
Befoglaló méret: 15x2x20
Súly: 50 g
InformációVásárlás után, csomagját összekészítjük és
küldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Szállítási időKészlettől függően 2 munkanap!
Elsőbbséggel 1 munkanap! Szállítási díjakKézbesítés: 1 390 Ft
Kézbesítés elsőbbséggel: 1 690 Ft
(Megrendelésenként, nem termékenként! )
24 990 Ft feletti megrendelés esetén Ingyenes a szállítás!
- Fizetés előre utalással lehetséges! -Fizetési módokÁtutalásSzemélyesSzemélyes átvételre kizárólag hódmezővásárhelyi üzletünkben van lehetőség!

Jelenlegi ára: 599 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Baromfiszállító ketrec - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Jó állapotban lévő, használt baromfiszállító ketrecek eladók.
Méret: 1000 x 600 x 300 mm
Önsúly: 9 kg
Mennyiség: 80 db (nem csak egyben vásárolható)


Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 23:10 .

20 Led elemes karácsonyi égő sor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 1390 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 15:58 .

aprilia sr kör idom - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

eladó
aprilia sr kör aksi melleti idomok párban szürke
kiváló állapotban

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 19:11 .

5 db cuki radír/játék egyben - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
din/
2-3 cm-k.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 15:57 .

! BERGHAUS női pehely mellény L Hibás ! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Üdvözöllek !
Jó helyen jársz !
Kiváló minőség + Megbízhatóság + Eredeti termékek
=
ezeregycsoda
A termékről :
Eredeti
BERGHAUS
10% toll / 90% pehely töltetű
magenta árnyalatú vastag női outdoor mellény
14-es (L-es) méretben
méltányos áron eladó !
A mellény hasán csík alakú szakadás esett,
ez saját anyagából javítva lett,
funkcionálisan nincs jelentősége, esztétikailag sem zavaró,
az utolsó képen mindazonáltal érzékelhetővé tettem a hibát.
A termék hajszálpontosan levett méretei :
Teljes hossz (válltól mérve) : 63cm
Mellbőség (két hajlat közti távolságx2) : 106cm
Fontos !
Minden termék eredeti ruha !!!
Minden termék szép-, újszerű-, csalódásmentes állapotú !!!
Minden termék vásárlását követően számlát állítunk ki, így a vásárlás értéke akár teljes mértékben elszámolható !!!
Három vagy háromnál több termék vásárlása esetén a szállítási költség a vásárló számára 0ft !!!
Postázás a jóváírást követő 48 órán belül, értékbiztosított küldeményként, környezetbarát csomagolásban !!!
Személyes átvételre is van mód természetesen,
bármely hétköznap, Budapesten,  az alábbi helyszínek egyikén:
Kálvin, Köki, Blaha, Astoria, Nyugati, Deák, Gellért, Lánchíd, Corvin, Mom
Itt fontos az elégedettséged,  így ennek megfelelő hozzáállással fogunk megtisztelni az adás-vétel egésze alatt,  cserébe mi is hasonlóképpen becsületes,  komoly és gyors tranzakciót kérünk tőled,  köszönjük szépen !
Mindenkinek további szép napot kívánunk !
Bődi és Társa Bt.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 12:02 .

Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 99-2007-ig bal oldali idom, oldalidom - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 1999-2007-ig gyártott motorkerékpárhoz bal oldali idom. Az idomon csúszási nyomok vannak. A középső rögzítőcsavarnál körben elrepedt, hegeszteni kell (lásd képeken). Egyéb rögzítő elem, fül hiánytalanul meg van.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 22:37 .

Molnár Piroska : "Pincék" - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

(FKA019)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 60 x 50 cm keret nélkül. Készült: Olaj, Farostlemez
A kép Molnár Piroska alkotása. Jelezve jobbra lent "Molnár P. "
A festmény jó állapotban van. Keret: ÉpA festmény hátoldalán különféle raglapok találhatók, pl.: Képcsarnok Vállalat, Artrend
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
Magyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő. A XX. század közepe táján működött. Főképp táj- és csendéletekkel szerepelt különböző tárlatokon. (ÁK)
A termékről további nagy felbontású képek!
( szőlőhegy bortermelés )

Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-02 02:01 .

U958 Régi Duna Csokoládégyár bonbon díszdoboz - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Nagyon szép állapotú, rózsa díszítéses papírdoboz. Reklám, relikvia, gyűjteményes darab. Szélesség: 11 cmHosszúság: 15. 3 cmMagasság: 5. 5 cm
Termékeim között több papírdoboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( bombonier papír doboz bobon bonbonos bombom bombomosbombon )

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2018-08-02 03:22 .

Fehér Mickey Mouse 3,5mm fülhallgató 1 ft NMÁ ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-30 21:05 .

Asus F3, F3M laptop alkatrész-csomag (touchpad, hangszóró, fedlap, csavarok, stb..) - Jelenlegi ára: 400 Ft


Ahogy a képeken látszik, egyben az egész.
Átvehető Siófokon, vagy postázom.
Kérem tekintse meg a többi termékem is, összevont vásárlással jelentős postaköltséget takaríthat meg.


Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 19:09 .

Hangszórók és hangváltó eladók. - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó egy használt, sérült ládájú Martin Mach M125i típusú hangfal.
A hangszórók jók benne, menthetőek. Barkácsolással még a ládát is meg lehet erősíteni. A hangváltón egy teljesítmény-védelmet szolgáló alkatrész sérült, azt vagy rövidre kell zárni, vagy egy egyszerű izzós védelmet beépíteni.
A mély és középhangszórók tökéletesen működnek, a magasakat elvitel előtt ellenőrizzük le! Ára ennek függvényében alakulhat.
Akit komolyan érdekel, írjon és biztosan megegyezünk!

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 17:36 .

Kék-márványos RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó - Jelenlegi ára: 690 Ft


 
Kék  márványos RÓZSAFÜZÉR, szentolvasó
Nagyon szépen kidolgozott , -
kb. 8o cm hosszu , egyes szemek kb. 7 mm-es.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Ha tetszett ez a termék nézd meg a többit is:
Személyes átvétel csak 1000 forint feletti vásárlástól a Bp. XX kerületben egyeztetett időpontban . Megértésedet köszönöm.
A fotók és a termék színe között árnyalatnyi eltérés lehet a vaku és a monitorok eltérő színbeállításai miatt, erre vonatkozólag reklamációt nem tudok elfogadni a termékkel kapcsolatban!!!
Licit törlés: licitet nem törlök , ezért kérlek, licitálás előtt olvasd el saját oldalamat a félreértések elkerülése végett!
Postázás: A sima levélként feladott küldemény, ha "eltűnik" nem lehet visszakeresni, ezért sem a posta sem én nem tudok felelősséget vállalni érte, nem küldöm újra a terméket és a pénzt sem utalom vissza, utólagos reklamációt emiatt nem fogadok el! Ezért mindenki csak saját felelősségre válassza. Az ajánlott levélként feladott küldemény a legbiztonságosabb, ez igaz drágább valamennyivel, de ez nem veszhet el!
Kapcsolatfelvétel és fizetés: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! Amint lehet írok e-mailt minden fontos infóról, erre kérlek mihamarabb válaszolj. A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon vagy még aznap tudom rendezni a postázást! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
Garancia: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, e-mailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja.


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 15:53 .

Ps2 es játék füzet 20 db - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ps2 es játék füzet 20 db: tekken 5, ratchet clank 3, nhl06, robots  medál of honor, street fighter 3, pro rally 2002, legacy of kain, evil dead  eternal ring  f1 2001, eye toy play, battlefield 2, area - 51  colin mcrae rally 3, terminátor 3, gunbird, music generator 2, ridge racer V.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 02:09 .

Samsonite Trekking 130 - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Digitális kamerák, fényképezőgépek számára kialakított hordtáska. Sok zsebbel, rekesszel. Külső méret: 21, 5 x 13, 5 x 19, 5 cm Belső méret: 20 x 9, 5 x 17, 5 cm Tömeg: 550 g Anyag: Polytex.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 11:13 .

ZÖLD ELEFÁNT - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


A KÉPEK SZERINT
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom.
Csak postázom, kérlek, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.
Foxpost, MPL lehetséges.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kísérd figyelemmel.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 19:00 .

GoPro Hero4 Black Edition Adventure - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó a kamera, az összes tartozékával együtt. A szelfibotot is adom hozzá díjmentesen. Egyszer volt használva, azóta áll a polcon, tökéletesen új állapotban van.

Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-12 10:47 .

Orosz bronz 1 kopek 1895 - Jelenlegi ára: 135 Ft


KÉREM NÉZZÉK MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS, RENGETEG ÚJ ÉRME KERÜLT FEL!
Több nagyobb tétel esetén számítani kell rá, hogy csomagként tudok csak postázni.
Ha van Magyar Posta csomagautomata cím, akkor 890. -ft a csomag, ez esetben majd kell telefonszám és e-mail cím.
Egyéb csomagküldő szolgálatokat, futárt sajnos egyenlőre nem tudok vállalni.
Ha a súly nem éri el a 2 kg-ot akkor postakész borítékban POSTÁN MARADÓ-ra tudom postázni 470. - illetve 610. - ft-ért is, így lehet vastag borítékot is küldeni.
Ebben az esetben kell a Posta címe és be kell menni a küldeményért.
POSTÁN TUDOM KÜLDENI A TERMÉKEKET, NINCS SZEMÉLYES ÁTADÁS, CSAK KIVÉTELES ESETEKBEN /PL. NAGY ÉRTÉK/
MEGKÉREK TISZTELETTEL MINDEN VÁSÁRLÓT, HOGY NE TELEFONON KERESSENEK HANEM E-MAIL-BEN. RITKÁN TUDOM FELVENNI A TELEFONT ÉS SOKSZOR ROSSZKOR HÍVNAK, RÁADÁSUL LEVÉLBEN MINDEN MEGMARAD.
MÉG VALAMI, CSAK AZ LICITÁLJON AKINEK KELL IS TERMÉK, VALAMINT AZ UTÓLAGOS ALKUDOZÁSOKTÓL KÉREM KÍMÉLJENEK MEG MERT EZ SZERINTEM TISZTESSÉGTELEN!
A Postadíjak:
normál méretű ajánlott postakész boríték: 470. -ft 
A5-ös nagy postakész ajánlott 610. -ft 
Sima postázást a vevő saját felelősségére vállalok, CSAK KISEBB MENNYISÉGNÉL!
Sima kicsi postakész 140. -ft
Sima elsőbbségi postakész 175. -ft
A posta változtatott, 24 mm-nél vastagabb levél már csomagként adható csak fel, ennek díja 1560. -
2 kg felett csomagként tudok postázni ennek díja 1760. -ft.
Jó licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 135 Ft
Az aukció vége: 2018-08-08 18:30 .

Videoton Ha 13 /10 k 15 ohmos mély hangszóró !Gumis - Jelenlegi ára: 4 700 Ft

Eladó a képeken is látható videoton   mély  hangszórópár   15 ohmos. Kifogástalanul működnek , és  szép állapotúak , és gyárilag gumis szélúek (ezek nem mennek szét mint a hab , Az egyik porsapkáján enyhe horpadás látható hangzásban nem befolyásol. Ritka export hangfalban volt    Méretek adatok a képeken leolvasható . Azt is mondhatnánk hogy ma is  kapható kiváltó típus . Sajnos az  köszönő viszonyba sincs az eredetivel .   Az ár a párra vonatkozik ! Fix áras azonnal leüthető ! Kérem elolvasni és tudomásul venni a fizetési és szállítási feltételeket

Jelenlegi ára: 4 700 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 18:12 .

2018. július 28., szombat

VACUMFÓLIÁZÓ,KRUP,ÚJSZERŰ,KIPRÓBÁLHATÓ CSAK ENNYI!!! - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

HIRTELEN ÉLETHELYZET VÁLTOZÁS MIATT ELADÓ EZ A KEVESET HASZNÁLT/MÉG AZ EREDETI FÓLIÁBÓL IS JÓCSKÁN VAN BENNE! /HÚST, FELVÁGOTTAKAT, ZÖLDSÉGET, GYÜMÖLCSÖT VÁKUMOZÁSSAL FRISSEN TARTÓ KRUPS MÁRKÁJÚ FÓLIÁZÓ GÉP, AMELY TERMÉSZETESEN NEM CSAK AZ EREDETI FÓLIÁVAL, HANEM BÁRMELY MAX. 30CM SZÉLESSÉGŰ MŰA. ZACSKÓT VÁKUMOZ ÉS LEHEGGESZT A HŰTŐBE, V. FAGYASZTÓBA TÉTEL ELŐTT ÉS CSAK ENNYIÉRT!!! ÁTVEHETŐ SZEMÉLYESEN, OTT PRÓBÁLHATÓ, DE FUTÁRRAL IS MAX. MEGÉRI!!!
UGYANOTT, AUTÓ SZIVARGYÚJTÓJÁRÓL MŰKÖDŐ KÁVÉ/TEA/FORRÓVÍZ KÉSZÍTŐ CSAK 2990 FT!
UGYANOTT, EREDETILEG GOLD STAR MICRÓ 32 CM ÁTM. ÜVEGTÁNYÉRJA, DE MÁSHOZ IS JÓ LEHET, CSAK 990 FT!
KÖSZÖNÖM, HA ÉRDEKLŐDIK, ILL. VÉTELI SZÁNDÉKÁT.... HA MÉGSE JOBBRA KATTINTVA KÉREM TEKINTSE MEG TÖBBI , KITŰNŐ ÁRU AJÁNLATOMAT

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 16:19 .

Mágikus toll 1 ft NMÁ ! ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-29 23:30 .

The Doors - Waiting for the Sun MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

The Doors - Waiting for the Sun MC
Személyes átvétel napközben a Lurdy Házban lehetséges.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 21:47 .

Piaggio Skipper bukósisak tartó - Jelenlegi ára: 2 736 Ft

*Piaggio Skipper 125-150ccm-es, 2 ütemű, bontott, gyári alkatrész. Piaggio Skipper bukósisak tartó.
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 2 736 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 23:28 .

Akvárium dekoráció medúza több színben - Jelenlegi ára: 1 Ft


Malajziából érkezik 20-40 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
stu/
1 db/csomag. Vásárlás után egyeztessünk színt!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-29 12:41 .

28 db-os fiú ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Eladó a képeken látható:
2 pár 25-ös szandál
3 db hosszú nadrág
1 db kapucnis törölköző (100x100cm)
3 db rövid újjú ing
2 db hosszú újjú ing
3 db hosszú pizsama
14 pár zokni


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 08:50 .

Új, 5 D állatkás falmatrica gyerekszobába, akár 510 ft! - Jelenlegi ára: 510 Ft


Szekrényürítés miatt eladó, azért ennyi a fix ár, nálam útban van!
Kérlek figyelmesen olvasd el a következőket licitálás előtt! Licitet nem törlök!
Több 1 ft-os terméket töltöttem! Nézz szét bátran!
Ha megnyertél egy aukcióm 4 napon belül kérlek vedd fel velem a kapcsolatot emailben. 1 héten belül az adás-vétel lehetőleg történjen meg.  Max. 2 hetet várok, utána negatív értékelés mellet újrahirdetem a terméket!
Több olcsó terméket töltök folyamatosan. Minden van közte, ruha, háztartási eszközök, táska, stb.
Webbox, DPD futár, foxpost és utánvét nem megoldható!
MPL csomagautómata, postai csomag küldeményt tudom vállalni! Kérlek ennek tudatában licitálj!
Nézz szét nálam, megéri! Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 510 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 02:30 .

Studio Projects B1 condenser microphone - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


A Studio Projects B1 kondenzátormikrofon egy nagymembrános kardioid mikrofon a nyomás gradiens jeladó alkalmazó kiváló minőségű transzformátor tervezés és rendkívül alacsony zajszint.
Studio Projects B1 növeli majd minden szakmai vagy project stúdió alkalmazás egy hihetetlen alacsony áron.  Ennek eredményeként a kompromisszumok nélküli odaadás és a mai fejlett gyártási képességeit, Studio Projects megtörte a gáton minőség vs ára a mai stúdióban környezetben.
Mivel sokoldalú a kulcs a felvétel arénába, és a Studio Projects B1 sem kivétel.  Szerelve egy igazi 1 inch 3 um arany porlasztott nagymembrános a nyomás gradiens átalakító kapszula, a B1 szállít a legjobb minőségű ének és műszeres felvételt a legkülönbözőbb alkalmazások miközben természetes kiterjesztett átlátszó high end, de kínálnak a vastag testes alsó elvárható minőségű mikrofon.
Típus:  
Polar minta:  
Frekvenciaátvitel:  
Érzékenység:  
Kimenő impedancia:  
Terhelési impedancia:  
Maximum SPL:  
Zaj:  
S / N:  
Pad:  
Mélyvágás:  
Teljesítményigény 
Áramfelvétel :.  
csatlakozó:  
Circuit:
FET 3 mikron 1 "egyetlen nagy membrános 
kardioid 
20 ~ 20000Hz 
-34dB (0dB = 1V / Pa) 
200 Ohm 
> 1000 Ohm 
132db 
12dB-A (IEC651) 
82 dB 
-10 dB vagy -20 dB 
6 dB / oktáv 150 Hz vagy 75 Hz 
48 +/- 4V 
2. 5mA 
aranyozott 3-pólusú XLR 
transzformátor áramkör.  
(mely rendkívül alacsony saját zaj és a nagy dinamikus tartomány)
Alkalmazások:
• Zárja mikrofonozásra eszközök magas hangnyomás szintek • bemondó mikrofon közvetítési / szinkronizálás • Otthoni felvétel és projekt stúdiók • énekes felvétel • Spot mikrofon: fúvósok, vonósok, ütősök és gitárerősítőkhöz
Jellemzők • Nyomás-gradiens jelátalakító, 1 "3 um mylar kapszula • Választható szűrők, 75Hz és 150Hz • Választható párnák, -10 dB és -20 dB


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 23:11 .

Bundás hálózsák - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Vastag, bélelt hálózsák. 100% pamut. Mosógépben mosható. Ujjatlan, zippzáros.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 21:31 .

Anew Ultimate Supreme arcbőrt feszesítő kettős szérum, Avon. Új! - Jelenlegi ára: 3 600 Ft


Anew Ultimate Supreme kettős szérum
Avon
Új, bontatlan termék!
Eredeti ára: 6400 Ft
Gyártási ideje: 2017. 06
Szavatosság: 2020. 06
Az AVON Anew Ultimate Supreme kettős szérum továbbfejlesztett, feketegyöngy-kivonatot, aranyszínű peptideket és magas koncentrációjú Celluvive komplexet tartalmazó szérum és 5-féle luxusolaj (argánolaj, rózsaolaj, majomkenyérfa-olaj, kaméliaolaj, golgotavirág és gyümölcsének olaja) egyedülálló keveréke.
JELLEMZŐI:
segít visszanyerni a bőr feszességét és helyreállítani a bőr ruganyosságát
csökkenti a ráncok külsejét, semlegesíteni a bőr elszíneződéseit
segít regenerálni és hidratálni a bőrt
gyorsan beszívódik
Átvehető személyesen Budapesten ELŐRE EGYEZTETETT időpontban:
- Zuglóban az Egressy út - Kövér Lajos út sarkánál
- az Örs vezér terén,
- Hungária krt. - Egressy út sarkán az 1-es villamos megállóban,
- néha X. ker. Szent László tér közelében a Halom u. -ban.
Banki előre utalást követően szívesen postázom.
Utánvétel csak abban az esetben, ha a szállítás költségét előre utalja a vásárló.
Írj itt, hogy milyen Avon vagy Oriflame terméket szeretnél vásárolni, és ha van, felteszem a hirdetését!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!
Klikkelj a "Hirdető összes hirdetése" szövegre.

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 19:48 .

Összecsukható Slamm Frenzy Roller eladó - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

A Frenzy mindenkinek szól, akik szeretnének kényelmesen és nem mellesleg stílusosan közlekedni a mindennapok során, beiktatni egy új fajta egészségtudatos hobbit az életükbe, vagy éppen csak megtalálni a bennük élő gyermeket. Felszereltsége úgy lett fejlesztve, hogy a városi közlekedést megkönnyítse és élvezetessé tegye. Kerekei miatt úttartása kiemelkedően egyenletes, állítható magasságú kormánya és különleges tervezésű összecsukható kialakítása miatt pedig fölösleges helyet se foglal és könnyen szállítható ha épp nem rajta gurulnának.
A roller alig használt, újszerű állapotban van. Eredeti ára: 34. 000 Ft

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 00:35 .

8522 Nagyméretű keleti teás pléh doboz fémdoboz - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Régi szép állapotban megmaradt nagyméretű keleti teás pléhdoboz, tea tároló, körben tipikus keleti motívumok, madarak láthatóak. Szélesség: 17. 5 cmHosszúság: 17. 5 cmMagasság: 25 cmSúly: 0. 49 kg
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( pléhdoboz doboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-01 02:57 .

Grindhouse - Terrorbolygó - Digipack - DVD - Jelenlegi ára: 490 Ft

Eladó a képen látható, lejátszót max 1-2 alkalommal látott dvd. Külföldi kiadás, magyar kiadású szinkronos lemezzel.
Megkérnék mindenkit, csak olyan licitáljon aki az aukció lejártával igényt is tart arra amire licitált!
A termék kifizetésére 5 napot várok(nem 1hónapot), ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
0 értékeléssel rendelkező emberektől nem fogadok el liciteket!
Licit törlés nincs, mindenki gondolja át mi mennyit ér meg neki! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 12:31 .

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága "Steelbook" - DVD - Jelenlegi ára: 490 Ft

Eladó a képen látható, lejátszót max 1-2 alkalommal látott dvd.
Megkérnék mindenkit, csak olyan licitáljon aki az aukció lejártával igényt is tart arra amire licitált!
A termék kifizetésére 5 napot várok(nem 1hónapot), ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
0 értékeléssel rendelkező emberektől nem fogadok el liciteket!
Licit törlés nincs, mindenki gondolja át mi mennyit ér meg neki! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-08-04 12:29 .

CCTV Biztonsági kamera kábelkorbács, Táp RCA 5m - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

CCTV Biztonsági kamera kábelkorbács, Táp és 2x RCA
12v DC, RCA hang, és RCA video jel küldéséhez.
Ha ilyet keresel, tudod mire való : )
normális minőségű, árnyékolt és zavarszűrös hajlékony kábel.
Még nem volt rá panasz, bátran ajánlom.
Nézz szét a termékeim között, még találsz CCTV-hez pár apróságot ami fontos lehet.
Tápok, átalakítók, kábelek stb
A termék van készleten, azonnal tudom küldeni

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 05:27 .

Aladine - Baba nyomda - Dzsungel (festékpárnával) - ÚJ DESIGN - Jelenlegi ára: 4 199 Ft

Baba nyomda az Aladine márkától új dizájnnal! A legkisebbek is felfedezhetik a bennük lakozó kreativitást ezzel a csodás készlettel. (A terméket 8 napig bontatlan csomagolásban tudjuk cserélni. )

Jelenlegi ára: 4 199 Ft
Az aukció vége: 2018-08-07 10:43 .

Mio Spirit 8670 LM Truck 6,2" GPS Navigáció Szinte Új 5 év Garis! - Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Mio Spirit 8670 LM Truck 6, 2" GPS Navigáció, Szinte Új, Teljes európa térképpel, 2017. 05. 23-án vásárolták az Euronicsben, a vásárlástól számított 5 év garanciás teljes körü biztosítással,  hibátlan működéssel, dobozában, autós töltővel, autós tartóval eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető: 47. 990ft-ért !  
A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!
Amennyiben Mio készülékét naprakészen tartja a sebességmérő kamera frissítéseivel együtt, ez azt jelenti, hogy előre figyelmeztetést kap az útjába kerülő, ismert balesetveszélyes helyekről, tehát megfelelő időben tudomást szerez arról, hogy mikor kell a sebességére vigyáznia, illetve mikor kell különleges figyelmet szentelnie utazására.  
Kihangosítóval Bluetooth® segítségével 
Az új navigációs rendszerrel kihangosítva telefonálhatunk. Csak érintsük meg a képernyőt, hogy hívást kezdeményezzünk vagy fogadjunk a Bluetooth-szal felszerelet mobiltelefonon keresztül.  
Kerülje el a torlódásokat 
Kerülje el a fennakadásokat és a torlódásokat. A legfrissebb forgalmi információkkal mindig felkészült lehet, hogy mi vár Önre az úton.  
IQ Routes™  
IQ Routes™ lehetőség valós információt gyűjt össze más gépkocsivezetőktől, és ennek megfelelően optimalizálja az Ön útját; ezzel lehetővé teszi, hogy minden útja során elkerülje a torlódásokat.  
LearnMe Pro™  
LearnMe Pro™ emellett figyeli és megtanulja az Ön vezetési stílusát, így személyre szabott, az igényeinek megfelelő útvonalat kap.  
Parkolási asszisztens 
Parkolási asszisztens szolgáltatás automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a cél 1 km-es körzetében van, ezért nem kell megkeresnie a legközelebbi parkolóhelyet.


Jelenlegi ára: 47 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 18:44 .

Webkamera UD9813 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható működőképes, képkészítős  Inter Chatpack CNR-CP4SP1 típusú webkamera.  
UD9813
 
Kedves leendő vásárlóm:
A termék a fotóknak megfelelő állapotú.
 A hirdetésben mindig jelölt a szállítási költség és ez nem alku tárgya!
 A nyertes licitálónak 1 hete van a kapcsolatfelvételre különben negatívot adok és a terméket újraindítom.
Személyes átvétel előnyben, ilyenkor a termék vásárlás előtt kipróbálható! Kérésre postázom, de a szállítás során bekövetkezett sérülésekért felelősséget nem vállalok!
Kérem, értékelje az adás-vételt, visszajelzése fontos számomra.  
Köszönöm !

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 14:38 .

Steckschlüssel-Satz dugókulcs készlet - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


Hagyatéból származó Steckschlüssel-Satz, Chrom-Vanadium-Stahl, 1/4" Antrieb, 34-Teilig.
2db hiányzik a dobozból. A képek szerint.
Személyes átvétel a debreceni lakcimen lehetséges.
Licitálás előtt érdeklődjön mert másutt is hirdetem.
 


Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 12:08 .

2018. július 27., péntek

Búcsúszimfónia (dedikált) - Esterházy Péter - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Búcsúszimfónia (dedikált) - Esterházy Péter
Kiadó: Helikon Kiadó
Kiadás éve: 1994
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kossuth Nyomda Rt.
ISBN: 9632083253
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 99 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 15. 50cm, Magasság: 23. 00cm
Dedikált
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**29145537**)]

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 21:40 .

Kapd el a labdát ! - Jelenlegi ára: 1 130 Ft

A Kapd el a labdát ! leírása: két pohárral és labdával A Kapd el a labdát ! 3-5 éves kortól mindenkinek ajánlott. Mérete: hossza 27 cm , szélessége: 16 cm, magassága: 11 cm.

Jelenlegi ára: 1 130 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-07-28 16:37 .

12V 15A TGreen kapcsolóüzemű tápegység - Jelenlegi ára: 5 899 Ft

TGreen kapcsolóüzemű stabilizált tápegység (100-240V AC => 12V DC 15A)
Bemeneti feszültség: 110-240V AC 50-60Hz
Kimeneti fesz.: 12V DC 15A stabilizált
Főbb jellemzők:
-rövidzár védett
-túlfeszültség védett
-túlmelegedés elleni védelem
vadonat új, garival, raktárról azonnal vihető
NINCS MINÁR!
Alkalmazható pl. LED szalagok meghajtására is:
pl:  
60m         SMD3528 30led/m
33m         SMD3528 60led/m 
15m         SMD3528 120led/m               
24m       SMD5050 30led/m ledszalag
12m       SMD5050 60led/m ledszalag
6m         SMD5050 120led/m ledszalag 
8m       SMD5026 60led/m ledszalag 
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út Nyugati DunaPlaza M3-as bevezető Keleti Allee Europark Lurdy Mammut Pólus Aréna ) Fót Dunakeszi Felső göd Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor előrefizetéssel vagy utánvéttel tudom küldeni
(utánvéttel csak legalább 10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)

Jelenlegi ára: 5 899 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 19:47 .