2018. július 28., szombat

Mio Spirit 8670 LM Truck 6,2" GPS Navigáció Szinte Új 5 év Garis! - Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Mio Spirit 8670 LM Truck 6, 2" GPS Navigáció, Szinte Új, Teljes európa térképpel, 2017. 05. 23-án vásárolták az Euronicsben, a vásárlástól számított 5 év garanciás teljes körü biztosítással,  hibátlan működéssel, dobozában, autós töltővel, autós tartóval eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető: 47. 990ft-ért !  
A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!
Amennyiben Mio készülékét naprakészen tartja a sebességmérő kamera frissítéseivel együtt, ez azt jelenti, hogy előre figyelmeztetést kap az útjába kerülő, ismert balesetveszélyes helyekről, tehát megfelelő időben tudomást szerez arról, hogy mikor kell a sebességére vigyáznia, illetve mikor kell különleges figyelmet szentelnie utazására.  
Kihangosítóval Bluetooth® segítségével 
Az új navigációs rendszerrel kihangosítva telefonálhatunk. Csak érintsük meg a képernyőt, hogy hívást kezdeményezzünk vagy fogadjunk a Bluetooth-szal felszerelet mobiltelefonon keresztül.  
Kerülje el a torlódásokat 
Kerülje el a fennakadásokat és a torlódásokat. A legfrissebb forgalmi információkkal mindig felkészült lehet, hogy mi vár Önre az úton.  
IQ Routes™  
IQ Routes™ lehetőség valós információt gyűjt össze más gépkocsivezetőktől, és ennek megfelelően optimalizálja az Ön útját; ezzel lehetővé teszi, hogy minden útja során elkerülje a torlódásokat.  
LearnMe Pro™  
LearnMe Pro™ emellett figyeli és megtanulja az Ön vezetési stílusát, így személyre szabott, az igényeinek megfelelő útvonalat kap.  
Parkolási asszisztens 
Parkolási asszisztens szolgáltatás automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a cél 1 km-es körzetében van, ezért nem kell megkeresnie a legközelebbi parkolóhelyet.


Jelenlegi ára: 47 990 Ft
Az aukció vége: 2018-08-17 18:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése