2019. július 31., szerda

Apple Lightning kártyaolvasó, fekete, 256 GB, USB 3.1, Apple Lightning, Mikro SD, Renkforce RF-LS... - Jelenlegi ára: 9


Apple Lightning kártyaolvasó, fekete, 256 GB, USB 3. 1, Apple Lightning, Mikro SD, Renkforce RF-LSS-256
Termék azonosító: 791949
Lightning SmartStorage bővítő, renkforce
OTG kártyaolvasó Apple iPhone-hoz vagy iPad-hez
Képek, audio-, videófájlok és dokumentumok kezelésére
Automatikus kártyafelismerés
Adat- és töltőkábelként is használható
Átviteli sebesség max. 5 GB/s, az USB 3. 0-nak köszönhetően
Mikro SD kártya támogatás max. 256 GB-ig
SD kártya kiolvasás útközben
Importáljon képeket iPhone-jára/iPad-jére vagy helyezze biztonságba kényelmesen az elkészített fényképeket. A Lightning SmartStorage bővítéssel az Apple okostelefont vagy tabletet mobil kártyaolvasóként használhatja SD kártyákhoz. A beépített plug and play telepítéssel nincs szükség kiegészítő szoftverre - a készülék azonnal használatra kész. Akár buszon, akár vonaton ül, vagy otthon van a kanapén - tolja egyszerűen az SD kártyát a megfelelő nyílásba és az SD kártyán található képek máris megnézhetők az iPhone-on/iPad-en.
Töltő- ill. adatkábelként is használható
Továbbá az OTG kártyaolvasót normál USB-s kábelként is használhatja, hogy adatokat továbbítson a mobil Apple adathordozóról a számítógépre. Ekkor az okostelefon és a tablet töltődik is. Viszont a memóriakártya tartalma nem másolható a számítógépre.
Minden nadrágzsebben elfér
A kártyaolvasó úgy működik, mint egy nagyobb kártyaolvasó, viszont rendkívül kicsi és jól kezelhető maradt. A számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva, max. 256 GB kapacitású memóriakártyákat képes olvasni és feldolgozni.
SmartStorage alkalmazás, renkforce
Töltse le a "SmartStorage" alkalmazást az App Store-ból. Az alkalmazás számos további hasznos funkciót is kínál (pl. felhő memória támogatás, média lejátszó, szövegszerkesztő, hangrögzítő, kontaktok szinkronizálása, naptár, illetve fényképek, stb. ) Így ez az okos mindentudó készülék tökéletes kísérő lehet, akár üzleti, akár magáncélú utazás során.
Mindkét oldalon használható Lightning dugó
Ismerős a helyzet? Általában a dugót fordítva tartjuk, és így nem illik bele a csatlakozóaljba. A Lightning dugó mindkét irányban használható, így a kábelt nem lehet rosszul bedugaszolni.
"Made for iPod/iPhone/iPad" tanusítvánnyal
A ? Made for iPod / iPhone / iPad? azt jelenti, hogy egy elektronikus termék speciálisan iPod, iPhone ill. iPad számára lett megalkotva. Ez a logo garantálja a kompatibilitást a megfelelő Apple termékekkel. Ezeket a termékeket az Apple liszenszelte és megfelelnek a cég magas minőségi követelményeinek.
Jellemzők:
Mutatós alumínium ház
Nincs NTFS és FA, csak FAT32 és exFAT
Műszaki adatok:
Adathordozó típus: Apple Lightning kártyaolvasó ? Alkalmas Apple Modell: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, null, null, null, iPad 4, iPad mini, iPad mini Retina (2013), iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, null, iPad Pro ? Méret, magasság: 10. 5 mm ? Méret, mélység: 52. 5 mm ? Méret, szélesség: 21 mm ? Olvasási sebesség: 95 MB/s ? Számítógép, multimédia csatlakozók: USB 3. 1, Apple Lightning, Mikro SD ? Szín: Fekete ? Súly: 14. 8 g ? Támogatott memóriakártyák: microSD ? Tárolókapacitás: 256 GB ? Átviteli sebesség, USB: 5 GB/s ? Írási sebesség: 32 MB/s
Szállítás tartalma:
iOS kártyaolvasó, Használati útmutató.
Rendszerfeltételek:
Min. iOS 7. 1
Mennyiség: 1 db(Egységár: 9 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése