2019. szeptember 6., péntek

Chipolino Maverick átalakítható tricikli kupolával - Black 2016 - Jelenlegi ára: 31 990 Ft

Színválaszték:
#000000
Márka:
Chipolino
Korcsoport:
1, 5 éves kortól
Chipolino Maverick tricikli A Maverick tricikli könnyen, akár néhány mozdulattal motorrá is átalakítható! Szuper járgány az utak szerelmeseinek!
Chipolino Maverick tricikli A termék modern kivitelezése és extra funkciói révén nálunk is top termékké vált! Különlegessége, hogy néhány mozdulattal kismotorrá alakítható át.
A tricikliről a tolókar leszerelhető, így a gyermek nagyobb korában egyedül is használhatja, de a kisebbek számára biztonságosabb lesz, hogyha a szülő irányít. 1, 5 éves kortól a 25 kg-os súlyhatárig ajánljuk. A kisebbeknek kettényitható kartámasszal és lábtartóval, a nagyobbaknak pedállal van ellátva. Igazi multifunkciós darab, melyet szívből ajánlunk a gyerekeknek. A fokozott védelemről a 3 pontos biztonsági öv gondoskodik, amely puha vállpántokkal ellátott. A visszapillantó tükörben a gyermek mindig láthatja, mi történik a háta mögött, így lesz szabályszerű a közlekedés a játszótéren! Az ülésrész forgatható, így akár menetiránnyal háttal is ülhet a gyerkőc, szembe a szülővel. A tolókar 3 pozícióban állítható a szülő magasságához mérten. Egy tároló háló egészíti ki s szülőkormányt, amibe kényelmesen elférnek a játékok. Bővíthető kupolája jól jön majd, ha nyáron erős a napsugárzás, vagy a hosszúra nyúló játék után erős szél, vagy csepergő eső zavarná meg a hazafelé utat. A kupola és a szülőkormány leszerelhetőek, a minőségi anyagok légáteresztőek és könnyedén tisztíthatóak. A szülők és a gyermekek tökéletes szabadidő eltöltését garantálja, így lesz nagy kedvenc a család számára! Későbbiekben a tricikli néhány mozdulattal átalakítható kismotorrá, így a gyermek nagyobb korában is használhatja. A hátsó két kerék szűkebbre állításával lehet elérni a két kerekű állapotot, ezzel fejlesztve a gyermek egyensúlyérzékét. Tartozékok: - kupola - szülőkormány - visszapillantó tükör - pedál - tároló kosár Mérete: 80 x 45 x 94 cm

Jelenlegi ára: 31 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése