2019. október 27., vasárnap

QKZ-DM7 extrajó füles!!! Ne hagyd ki!!! - Jelenlegi ára: 3 201 Ft

Nem azért a 10 Ft-ért..... .... de tényleg nem tudom ki milyen guánot dugdos a fülébe zörejhallgatás végett de ha ezt megkóstolja akkor jó messzire kivágja a saját satnya zajkeltőjét a füléből és erre garanciát vállalok!!!!! Azt hiszem, hogy ilyen minőség mellett emelni fogok a szórási árán.!!!! !!
Ő is egy átfogó ellenőrzésen átesett hedsett, ami a folyamat végére épp csak , hogy bejáratódott.
Egy és ugyan olyan (talán egy kissé jobb is) mint a sikeres, ugyan ilyen megjelenésű "KZ-ED 10/ED 11-es" elődjei. A gyártója neki is ugyan az. Nem kínálhatom  gyári újként merthogy már tesztelt..
Nem sok olyan fülhallgatót ismerek aminek ennél jobb lenne a zajszűrése. Kis hangerőnél is tökéletesen kizárja a külső hangokat. Használatközben gyakorlatilag nincsen kábelzaja sem. Kiegyensúlyozotta 4 fő hangtartománya oly annyira, hogy csak a mély van egy kissé elönybe a többihez képest, a basszus kedvelők megelégedettségére. Kimagasló  "HD-HiFi"hangminőségét a "DYX" meghajtójának köszönheti. Lehet, hogy nem olcsó de aki használja az  rájön, hogy miért. Megéri.
Ajánlom a fizikai paraméterei szerint megítélni, paraméterek amik a használatakor maradéktalanul visszaköszönnek. Nagyon kellemes összhangzású, hosszútávon hallgatható, nem fárasztó eszköz.
Tesztelve: Pop/Rock/Hip-Hop/Minimal-Techno/Klasszikus zenékre.
Model: QKZ-DM7
Gyártó: KZ (Knowledge Zenith)
Típus: Fül-be  (fém)
Szín:   Ezüst-szürke (képek szerint)
Impedancia: 32 ?
Hangnyomás: 120? 2dB
Frekvenciatartomány: 8-22. 000Hz !! (garantált!!! )
Mikrofon+híváskezelő felület !!!!! !


Jelenlegi ára: 3 201 Ft
Az aukció vége: 2019-11-17 12:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése