2019. november 20., szerda

Lucy- interaktív bájos spániel kutyus-táncol,énekel és még 15 egyéb utasításra reagál-dobozában - Jelenlegi ára: 9 500 F

Lucy- interaktív bájos spániel kutyus-táncol, énekel és még 15 egyéb utasításra reagál-dobozában
Ha mindig is szerettél volna magadnak egy aranyos kis kutyuskát, most itt a tökéletes alkalom, hogy megismerkedj Lucy-val, a bájos és okos négylábúval. Lucy az interaktív kutya ideális választás olyan gyermekek számára, akik régóta szeretnének maguknak egy igazi kisállatot, hiszen segítségével bizonyíthatják, hogy valóban képesek egy másik életről gondoskodni. Ezen túl nem csak szerepjátszási képességeik, hanem érzelmeik is fejlődnek, miközben a rendkívül valószerűen viselkedő kutyával játszanak.
Lucy olyan, mint egy igazi spániel kutyus, barna csodaszép bundával és rózsaszín masnival a nyakában Lucy feliratú nyakörvvel. A világ legaranyosabb, és egyben a legengedelmesebb kutyusa. Elég csak kiadnod a feladatot, és Lucy máris engedelmesen végrehajtja. Azonban Lucy nem csak néhány olyan egyszerű trükkre képes, mint leülni, felállni és vakkantani egyet-kettőt, hanem olyasmiket is megcsinál, hogy A keresd parancsra szimatol, vezényszóra pedig mellső lábaival ásni kezd, fejen áll, pitizik és két lábra állva puszit ad. Helló köszönésre és a saját nevére ugatással reagál. Különlegessége, hogy több stílusban táncol és énekel is!!!!!
Az interaktív applikációnak köszönhetően újabb táncstílusokat is el tud sajátítani, sőt te magad is koreografálhatsz neki táncot.
Az Applikáció ingyenes, és iOS és Andorid verzióban is elérhető a legnagyobb applikáció áruházakban (Apple Store, Google Play).
Működése:
1. Mond neki hangosan a nevét- Lucy-várdd meg hogy ugatással jelezze, hogy készen áll a játékra. Ha nem válaszol, akkor ismételd meg a nevét újra.
2. Ezután mondd neki angolul bármelyik vezényszót és azt végrehajtja.
3. Ismét mondd a nevét és jöhet  a következő feladat.
Lucy, az interaktív kutya ugyanis valóban olyan, mintha egy igazi kis kedvenced lenne!. Megtaníthatod 20 különféle hangutasításra is, amelyekre ugatással vagy a megfelelő mozdulatokkal képes reagálni.
Folyamatosan igényli majd, hogy figyelj rá, hogy gondoskodj róla, ezáltal akár hosszú órákra is le tudja kötni a figyelmedet, az unalmat tehát elfelejtheted mellette, sőt mi több, az elalvásban is segítséget nyújt, de ha kell, egész éjszaka őrködik melletted, mint egy igazi jó barát.
20 egyszerűen megtanulható angol vezényszó-ügyelj  a helyes kiejtésre. A dobozán olvashatod a vezényszavakat.
Méret: 29 x 30 x 22 cm
 4 db jó minőségű AA ceruzaelemmel működik, mely nem tartozék.
Ajánlott életkor: 2 éves kortól
Szép állapotú . Eredeti dobozában küldöm-a doboz elején a műanyag átlátszó rész kicsit sérült(betört), de ajándékozható .
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-10 17:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése