2019. december 31., kedd

Playmobil 4865 Nagy Oroszlán lovagvár kastély erőd lovag vár katona harcos rengeteg kiegészítővel - Jelenlegi ára: 42 00


Playmobil 4865 Nagy Oroszlán lovagvár kastély erőd lovag vár katona harcos rengeteg kiegészítővel. A képen látható összeállításban, eredeti dobozában (elég rossz állapotban van, több helyen meg lett ragasztva, mert el volt szakadva) és eredeti összeállítási útmutatóval!
A szetthez jár 3db ló, 12db figura, létrák, fegyverek, pajzsok, felszerelések, zászlók, csontváz!  A szetthez eredetileg csak 2db ló, és 7db figura járt, ehhez képest én adok plusz egy lovat, plusz 5db figurát, és egy kincsszállító Oroszlánlovagos szekeret!! Rengeteg apróság meg van a várhoz, és minden tökéletesen működik rajta természetesen!!
Sok trükkös megoldás segíti az Oroszlánlovagokat a vár védelmében: csapóajtó, felhajtható lépcső, felvonóhíd, ágyú, titkos kincs rejtekhely, nyitható fal. A vár kapuja a gomb elforgatásával nyitható, kőomlás és csapórács védi a bejáratot.
A vár mérete: 70x80x60cm
Kérem nézzen szét a többi termékeim között is, hátha talál valamit, amivel össze tudjuk vonni a rendelését, ezáltal spórolhat a szállítási költségeken!

Jelenlegi ára: 42 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 18:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése