2020. január 2., csütörtök

Rovus Personal Heater elektromos hősugárzó - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Rovus Personal Heater elektromos hősugárzó
A Rovus Personal Heater elektromos hősugárzó tökéletes megoldás a hidegebb napokon, vagy amikor egy kis extra melegre van szükséged. Ez a közvetlenül a konnektorba csatlakoztatható készülék 500 W fűtési teljesítményt garantál, kényelmedet pedig távirányító, programozható időzítő, magas / alacsony sebességfokozat és automatikus kikapcsoló funkció biztosítja.
A Rovus hősugárzó kellemes meleget varázsol köréd
A hideg évszakok és a fűtésszezon előtt már sokszor kellemetlenül hűvösek a nappalok, ezért azon kapjuk magunkat, hogy vacogva ülünk az íróasztal mögött, fázunk olvasás vagy tévézés közben, vagy a hidegtől elgémberedett ujjaink miatt nem tudunk dolgozni a garázsban.
A Rovus hősugárzó azonban felfűti a környező teret és bármilyen helyiségben kellemes meleget varázsol.
Erőteljes és kényelmes
A Rovus hősugárzó egy konnektorba csatlakoztatható, 500 W teljesítményű fűtőkészülék,  amely vezeték nélkül működik.
Praktikus távirányítója. megkímél attól, hogy kedvenc tévéműsorod közepén vagy a könyv legizgalmasabb fejezeténél kelljen felkellned miatta. A nagyon könnyen olvasható LCD kijelző segítségével beállíthatod:
az időzítőt (1-12 óra),
a sebességfokozatot (alacsony vagy magas),
a termosztátot (15-32° C között).
Bárhol biztonságosan használható
A Rovus hősugárzó beépített biztonsági funkciókkal rendelkezik,  amelyeknek köszönhetően a külső burkolata nem melegszik fel, miközben a készülék fűt. Ráadásul automatikusan kikapcsol.
Rendkívül kompakt és könnyen hordozható. Használatához nincs szükség kábelezésre, és a konnektorba csatlakoztatás után már működik is. Könnyedén mozgatható egyik szobából a másikba, de utazáshoz is magaddal viheted.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-01-22 20:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése