2020. február 26., szerda

Forever aloe vera + jojoba ajakápoló, lips, Flp - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Forever aloe vera + jojoba ajakápoló, lips    Jojobás ajakír
Az aloe, a jojoba és a méhviasz együttes összetevője olyan egész évben használható ajakbalzsamot alkot, mely egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik.   Megnyugtatja és hidratálja az ajkakat. Kés mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen.
Semminek nincs jobban szüksége az Aloe Verára mint az ajaknak. Az Aloe Lips Ajakápoló stabilizált Aloe Verát, jojobát, védőanyagokat és speciális hidratálószereket tartalmaz, az ajaknak pedig éppen erre van szüksége ahhoz, hogy mindenkor jól érezhessük magunkat.
Használjuk tehát az Aloe Lips Ajakápolót, és észre fogjuk venni a különbséget, hogy ami még jobb, osszuk meg az Aloe Lips Ajakápolót a barátainkkal. Ne feledjük, ha ajkaink beszélni tudnának, akkor Aloe Lips Ajakápolót kérnének. Használja akkor is, amikor sportol, vagy éppen kertészkedik. Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen. Tartalom: 4, 6 gramm. Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Petrolatum, Octyldodecyl Hydroxystearate, Beesax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Myrystyl myristate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite, Parfume, Allantoin, Propylparaben

Jelenlegi ára: 1 190 Ft
Az aukció vége: 2020-03-18 15:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése