2020. július 1., szerda

Argo Oscar White 410A mobil klíma - Jelenlegi ára: 24 999 Ft

Csak személyes átvétel!
A licit tárgya a képeken látható használt mobilklíma.
Gyártási és beszerzési év: 2003
Végig lakásban tárolt és használt, évente kb. 30 nap használat, napi 8 órával számolva.
Esztétikailag megkímélt, korának megfelelő állapot. fehér front, kávészínű hátlap.
A kapcsolóórája hiányzik, tönkrement, rövidzár van helyette, lehet rá barkácsolni másikat. Nekünk nem hiányzott.
Tartozék: hőelvezető flexibilis cső, magyar és eredeti leírás.
Egy kb. 50 légköbméteres, déli fekvésű, hőszigetelés nélküli, benapozott szobában 35 fok külső hőmérsékletnél kb. 26 fok belső hőmérsékletet lehetett vele csinálni folyamatos üzem mellett.
HA NEM VOLT MÉG MOBILKLÍMÁJA, VEGYE FIGYELEMBE:
1. Egy légtérben lesz a kompresszorral, aminek bizony hangja van. TV nézés nagy hangerőn vagy fejhallgatóval, éjszakára ki fogja kapcsolni, kivéve, ha a munkahelyén is csak ilyen zajban tud elaludni...
2. A keletkezett meleg levegőt ki kell vezetni a helyiségből, praktikusan az ablakon át, pl. a leeresztett redőny alatt. Ehhez van a vastag flexibilis műanyag cső. A működés közben törvényszerűen keletkező és a kültérbe kifújt meleg levegőt a helyiség már lehűtött levegőjéből szívja el, annak helyére kívülről a helyiség levegőjénél melegebb levegő fog beszivárogni, ami rontja a hatásfokot. A helyiség ajtajait, ablakait szintén a hatásfok miatt csukva (valahogy lezárva... ) kell tartani.
3. A keletkezett kondenzvizet saját belső tartályában tárolja, illetve egy csővel ki lehet vezetni. Ha a belső tartályt használja, a szerkezet lekapcsol (nem tudom mennyi idő) , ha megtelt a tartály. Ezt tíz éve próbáltuk utoljára, működött, de nem mertük rábízni magunkat a kapcsolóra, külső kannába eresztettük a vizet.. ami legalább 20l-es legyen, mert akár 10-15l víz is összejöhet egy 8-10 órás műszak alatt. Aki pedig elfelejti kiönteni a kannát, annak úszni fog a padlója. Parkettások előnyben.
A termékre magánszemélyként semmilyen garanciát nem vállalok, ennek tudatában licitáljon!
Személyes átvétel kizárólag az M3 metró Ecseri úti megállója KÖZELÉBEN.
Csere és utánvét kizárt.
Van itt még pár dolog, hogy sikeresen záródjon a tranzakciónk...
MIELŐTT LICITÁL, gondolja át, hogy szüksége van-e a termékre, illetve, hogy lesz-e majd pénze rá, hogy határidőre kifizesse az árát, mert LICITET NEM TÖRLÖK!
AZ AUKCIÓ VÉGE UTÁN EGY HETET VÁROK A FIZETÉSRE, UTÁNA AUTOMATIKUSAN ÉRTÉKELEK! Ha nem fizetett, akkor sajnos csak NEGATÍV értékelést tudok adni...
Mielőtt jelentkezne a termékért, várja meg és OLVASSA EL az általam írt és a VATERA által automatikusan kiküldött VÁSÁRLÁSI ÉRTESÍTŐT, benne a számlaszámmal és más hasznos információkkal.  
Ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a terméket, de fogalma sincs róla, hogy mikor fog felém járni, akkor utalja át a pénzt, aztán majd jön legközelebb, ha ismét űrhajót indítanak a Földre...
SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!

Jelenlegi ára: 24 999 Ft
Az aukció vége: 2020-07-02 09:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése