2020. augusztus 28., péntek

Grill sütő (Casus) bio, gyors, könnyű súlyú, 1x használatos, eldobható, bontatlanul, olcsón eladó - Jelenlegi ára: 1 200

Szinte egész évben használható, kis helyen elférő, környezetbarát, eldobható, hulladékmentes grill sütő!
Ez a BIO mobil grill  dán találmány,   biológiailag lebomló anyagokból készül - a természetből származik és a természetbe is kerül vissza.  Nagyon könnyű összeállítani: kempingezőknek,   túrázóknak,   vadászoknak,  hajósoknak,  horgászoknak,  síelőknek,  strandolóknak, vagy családi ház kertjében, erkélyen is!
Teljesen természetes anyagokból, például láva kőből, vékony kartondobozból és természetes bambuszból készült. A grill a gyors és könnyű begyújtás után 5 perccel már használható, a hőt pedig több, mint 60 percig megtartja. A grillezés során külső felülete megfogható égési sérülés nélkül, és  könnyedén készíthet 4-6 fő részére specialitásokat.  
A bontatlan csomagban minden benne van: a  Grill - üzemanyag típusa: faszén, egyszer használatos és hordozható, 768 cm2 grillfelület, grill mérete: ma 5 x szé 32 x mé 24 cm, grillezőfelület anyaga: bambusz, tömege: 1, 1 kg
Mivel bontatlan csomag, a fotók illusztrációk..., hiszen még nem voltak sosem használva!  A "CasusGrill" tisztán tisztán természetes anyagokból készült - fából, bambuszból és lávakőből. Nem károsítja a természetet és biológiailag lebomlik.
Horgászok, vadászok, kamionosok részére praktikus, higiénikus!
Kempingezés során praktikus, friss ételt készíthet, a hagyományos grill sütőt nem kell vinni-hozni, súlya kicsi, és hulladékot sem termel.... A bolti árnál jóval olcsóbban most elvihető!
Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 20:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése