2020. november 21., szombat

KURT TEPPERWEIN: SAVTALANÍTÁS - A FIATALSÁG FORRÁSA - új - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

ELADÓ A FOTÓKON LÁTHATÓ KÖNYV:   Savtalanítás - A fiatalság forrása
Táplálkozásunk meghatározza gondolkodásmódunkat, tudatunk tisztaságát és az abból következő döntéseinket is.
Immunrendszerünk legnagyobb része a belekhez kötődik, ezért olyan fontos és olyan hatásos is a béltisztítás. A túlsavasodás és az elsavasodás ugyanis megbénítja az immunrendszert, és mi fogékonyabbá válunk olyan fertőzésekre, amelyekkel egy ép immunrendszer könnyedén elbírna. Tehát, nem a vírusok és a baktériumok miatt betegszünk meg, hanem azért, mert a leterhelt immunrendszer nem képes megbirkózni velük. Ez a rákos sejtekre is igaz, amelyek naponta létrejönnek a testünkben, de csak savas közegben tudnak fejlődni.
De az is tartósan gyengíti az immunrendszerét, ha valaki állandóan rosszkedvű, negatívan gondolkodik és pesszimista beállítottságú. Ezzel ugyanis állandó savas közeget teremt, és öntudatlanul, önként árt minden egyes sejtjének.
Minden negatív gondolat befolyásolja immunrendszerünk működését. De azzal is megterheljük az immunrendszerünket, ha olyasmire kényszerítjük magunkat, amit a lelkünk mélyén elutasítunk, ha agyonhajszoljuk magunkat vagy aggódunk valami miatt. Így még a legapróbb bosszúság is további negatív hatást gyakorol az immunrendszerre és ezzel az egész egészségi állapotra.
 
Kiadó: M-érték
Kiadás éve: 2004
ISBN: 9639519944
Terjedelem: 202 oldal
 
Füst, és állatszőrmentes lakásból.... SZÍVESEN AJÁNLOM!!!
 
KÉRLEK TEKINTSD MEG A TÖBBI ELADÓ TERMÉKEMET IS!  
KÖSZÖNÖM.
 
Személyes átvétel - időpont egyeztetéssel: TÖRÖKBÁLINTON, vagy BUDAÖRSÖN, vagy Budapest, XI. kerületben egy megbeszélt helyen.   
Ha a kedves vevő kéri, vaterafutárral is - előreutalással - megoldható a szállítás  / MPL, FOXPOST/ - MINDIG AZ AKTUÁLIS tarifa szerint... AMI SOKSZOR VÁLTOZIK, EZÉRT MEGNÉZEM, ÉS ELKÜLDÖM E-MAIL-BEN...
 
 
 
Kérem a nyertes vásárlót, hogy maximum 5 napon belül jelentkezzen, és 2 héten belül vegye át a terméket, vagy utaljon.  Köszönöm...
A 2. hét letelte után a vásárlást semmisnek tekintem, és a terméket újra meghirdetem.

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2020-11-22 00:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése