2020. december 26., szombat

Sony Playstation alapgép kontrollerrel, SCPH-7502, Modchip, Retro, Működik - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

A konzol Japánban 1994 december 4-én, Észak Amerikában 1995 szeptember 9-én, Európában 1995 szeptember 29-én jelent meg. Az első játékok fejlesztői leginkább a Namco és a Sony voltak. Az első játékok között szerepelt a Tekken, a Battle Arena Toshinden, a Warhawk, az Air Combat, a Philosoma és a Ridge Racer. A Namco játékok többsége az akkori játéktermi programok direkt átiratai voltak. Ez is nagyban hozzájárult a gép sikereihez.
A PlayStation erősségei között említhetjük a 3 dimenziós grafikát, a CD-ROM technológia által nyújtott hang és képminőséget. A Sony reklámkampányaiban szándékosan nem csak a gyerekeket, hanem az idősebb korosztályt is megszólította. A konzolozás ebben az időszakban kezdett kinőni a gyerekcipőből és tette hétköznapivá ezt a fajta szórakozást. (wikipedia. hu)
A konzol és a tartozékok a képeken látható állapotban vannak.  
Sony Playsation konzol SCPH-7502 : tesztelt, működik, modchip beépítve
Eredeti Sony Dualshock  kontroller: egy darabig működik, de aztán eldobja a gép. A gép másik kontrollerrel hibátlan, biztos hogy ezzel van a baj.
A gépben beépített modchip található, ennek segítségével másolt, illetve másik régióból származó játékokkal lehet játszani. A kontroller a fennt leírt hibát produkálja. Kérek mindenkit a fenti leírás tudomásulvételével vásárolja meg !
Jó licitálást mindenkinek !

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése