2021. március 24., szerda

Alumínium ponyva, árnyékoló kutyák számára az autóban, 6 x 4 m, Rosi Barf-Glück, ÚJ! - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Ha a hőmérséklet emelkedik, és egész nap süt a nap, mi kutyatulajdonosok pedig azt kérdezzük magunktól, hogyan védhetjük meg a kutyát az autóban lévő hőtől hosszabb tartózkodás esetén, például versenyeken, teszteken és kiállításokon.
Jelenleg ez az árnyékháló a legjobb hűsítő hatású fényvédő az autóban lévő kutya számára. Árnyékhálónk UV bevonattal ellátott alumíniumból készült. Ez az anyag csaknem tükörként képes visszaverni a napsugárzást akár 80% -kal, de maga nem melegszik fel. Az alumínium háló egyfajta kötött anyaggal rendelkezik, amely ideális légáteresztést biztosít, ha az ajtók és ablakok nyitva vannak. Árnyékhálónk rendkívül könnyű, időjárásálló és nem penészesedik. A felhasznált anyagok miatt a termék rendkívül tartós. Az alumínium háló fekete szalaggal van bélelve, és méterenként réz lyukak vannak rajta, így például az autóhoz rögzíthető.
Méret: 6 x 4 m
Visszaveri a napsugárzást
Anyag: alumínium
Időjárás álló, nem penészedik
Ez az árnyékháló nem teszi lehetővé a kutya meleg hőmérsékleten a zárt kocsiban hagyását. Minden ajtónak és ablaknak mindig nyitva kell lennie a lehető legnagyobb légáramlás elérése érdekében.
Az árnyékhálót elsősorban kutyatulajdonosok számára fejlesztették ki, akik szeretnék jelentősen csökkenteni az autó hőjét, de természetesen más célokra is felhasználhatók, például:
Sátrak
Lakókocsik vagy lakóautók
Kennelek
Kerti istállók
Minden, ahol csökkenteni kell a hőfejlődést


Jelenlegi ára: 27 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-24 14:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése