2021. április 28., szerda

KUTYAHÁZ extra nagy, kátrányfedéses borítású tetővel KK/8-1 - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

KUTYAHÁZ EXTRA NAGY MÉRETÜ KK/8
Anyaga: fenyőfa.
Mérete: 91x85x105 cm
 A kutyaház teteje deszkából készült. A deszkát egyrétegű kátránypapírral borítottuk, a tető ennél fogva egyrészt a legszélsőségesebb időjárás hatására sem ázik be. Színe: natúr. Lapra szerelten, tartozékokkal. A tető oldallécei vagy mintázottak, vagy egyenesek.
A kutyaházhoz - a tető szigeteléséhez felhasznált kátránypapíron túlmenően - semmilyen állatidegen műanyagot (gumit, préselt hulladékot, stb. ) nem használtunk fel (sem a beltéren, se pedig a külső részen).
A kutyaház lapra szerelve, polietilén fóliába (vagy papírdobozba) csomagolva szállítható. A termék úgy van kiszerelve és csomagolva, hogy egy kisebb méretű személyautóban is gond nélkül elszállítható legyen. Postai szállítás is lehetséges, mind lapraszerelten, mind pedig összeállítva. Kérésre a termék összeállítva is elvihető. A lapraszerelt és az összerakott kutyaház árában nincs eltérés. A szállítási költségben természetesen van. Az összerakott kutyaház csak utánfutóval. vagy kis teherautóval vihetö el. Házhozszállítás esetében az összarakott kutyaház raklapos árúként szállítható.

Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 07:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése