2021. május 29., szombat

Matrix-Teljes gyűjtemény (10 DVD) DÍSZDOBOZOS, SZINKRONIZÁLT, EXTRA VÁLTOZAT 10 DVD! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Matrix-A teljes gyűjtemény (10 DVD)
(Több órányi extrával)
(Lilly és Lana Wachowski filmje)
(1999-2003)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,  
  HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD A LEMEZEK FELÜLETÉN NÉHÁNY KARCCAL, AMIK
A LEJETSZÁST TERMÉSZETESEN NEM BEFOLYÁSOLJÁK!
A TERMÉK MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!  
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK
Mátrix
(The Matrix, 1999)
Két valóság létezik. Az egyik mindennapi életünk - a másik az, ami mögötte van. Az egyik álom. A másik a mátrix. Neo kétségbeesetten kutatja az igazságot a mátrixról. Erről a titkozatos és ismeretlen valamiről Neo csak mendemondákból hallott - de biztos benne, hogy ez az elképzelhetetlen dolog rosszindulatú, és titokban irányítja az életét. Neo úgy véli, Morpheus, ez a legendák övezte férfi, akit a világ legveszélyesebb emberének tartanak, megmutathatja neki az igazságot. Egy éjszaka Neo találkozik egy gyönyörű ismeretlennel, Trinityvel, aki elvezeti őt egy másik világba, ahol Neo találkozik Morpheusszal és személyesen megtapasztalja az igazságot a mátrixról. Neónak egy másik kérdésre is választ kell találnia, amely ugyanolyan mellbevágó, mint az első. Vajon ő a Kiválasztott?
Mátrix - Forradalmak
(The Matrix Revolutions, 2003)
Az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon, mint Zee és a Kölyök, kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek. A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek.
Mátrix - Újratöltve
(The Matrix Reloaded, 2003)
Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas "Neo" Anderson úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus és Trinity sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából. Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal. Csakhogy a Mátrixban hatalmas erők szegülnek ellenük...
Animátrix
(Animatrix, 2003)
9 rövidfilm alkotja a történetet, mind különböző képi világgal a realisztikus ábrázolástól a kissé elvontig. Ezeket a részeket maga a mátrix univerzuma kapcsolja össze, és tartalmaznak sok olyan információt, mint példának okáért az emberek és gépek közti harc kibontakozását, aminek végén a civilizációt saját teremtményeink hajtották rabigába, és még sok egyebet.
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 13:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése