2021. június 27., vasárnap

Peg Perego Venezia babakocsi - Jelenlegi ára: 37 000 Ft

Eladó a képeken látható Peg Perego Venezia márkájú babakocsi.
Szerintem ez az egyik legszuperebb babakocsi,  ami igazán mindent tud, amit egy kocsitól elvárhat az ember!!
Először is remekül jól kihasználható, újszülött kortól egészen a babakocsis kor végéig. Háttámlája teljesen vízszintesre állítható, így a kicsit hasra is tudod fektetni benne. A háttámla ezen kívül még 2 állásba állítható. Kupolája nyáriasítható, ami nagy melegben jobb szellőzést tesz lehetővé.  
Tolókarja átfordítható, valamint a kar dőlésszöge is állítható, így alacsonyabb és magasabb termetű Anyuka/Apuka/Nagyi, stb... is kényelmesen használhatja.
Minden kereke bolygósítható és külön-külön fékezhető. Biztonsági öve 5 pontos, ami később 3 pontossá alakítható. Huzata levehető, mosható. Lábtartója kétállású: vízszintes vagy függőleges is lehet.
Tartozékai:
- levehető pohártartó tálca.
- Valahol egy lábzsáknak is lennie kell hozzá, de azt hirtelen nem találtuk meg. Ha előkerül, természetesen adjuk azt is hozzá.  
- a babakocsi huzatához színben illő pelenkázótáska - belsejében a műanyag huzat egy része szakadt, de nem annyira, hogy a használatot akadályozza (a táska kívülről hibátlan)
A kocsit egyszerűen és könnyen lapra lehet csukni,  önmagában is megáll, súlya kb. 10 kg, ami elhanyagolható a hasonló tudású dögnehéz kocsik mellett.
Alján nagy tároló kosár van, amibe kb minden belefér.  
Ez a fajta babakocsi nem tavalyi modell, de nagyon vigyáztunk rá és remek állapotban van.
Nagyon szépen megtakarítva, huzatát frissen mosva, kerekeit átvizsgálva adjuk.  Tolókarján, karfáján a normál használatból eredő karcolások és kopások vannak.
A használat során huzatán 3 helyen is (2szer 2 cm-en és  egy kb 3 cm-es szakaszon) elengedett a varrás, ezeket megvarrva, rendbetéve adjuk tovább.
Amit viszont nem javítottunk rajta, (de javítható! ) az a huzat lábrészének a belső oldala - ez erősebben kikopott: fotóztam. Más hiba nincsen!
Ha vannak további kérdéseid szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 37 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-28 01:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése