2021. július 26., hétfő

TESTVÉRISÉG /2006/ DVD - Jelenlegi ára: 1 980 Ft

A testvériség - DVD
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby Digital 5. 1), lengyel (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1)
Feliratok:  magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, holland, görög, héber, hindi, izlandi, lengyel, román, szlovén, török
Képformátum:  2. 35: 1 anamorf
Játékidő:  93 perc
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- Audiokommentár Renny Harlin rendező közreműködésével
- Kisfilm - Törd meg a csendet - A testvériség leleplezése
Tartalom:  A kamaszfiúk mindig furcsák kicsit. Ez a társaság azonban a szokásosnál is jobban elüt az átlagtól: ők négyen egy négyszáz éves titkos szövetség tagjainak leszármazottai. Élvezik a különleges képességeiket, szeretik az erőt és a misztikus tudást, ami könnyűvé, izgalmassá és kalandossá teszi az életüket. De nem sejtik, hogy csapatuk eredetileg öttagú volt. Az áruló leszármazottja most visszatér, és a játéknak vége. Ettől kezdve minden véresen komoly. A négy srác kénytelen felnőni a feladathoz: az Ősgonosszal kell szembeszállniuk. Össze kell szedniük minden erejüket, úrrá kell lenni saját félelmeiken, gyengeségükön és hitetlenségükön. De ami a legnehezebb: úgy kell bízniuk egymásban, ahogy egyelőre még magukban sem bíznak. Különben győz a Gonosz.
Rendezte:  Renny Harlin
Szereplők:  Steven Strait, Sebastian Stan, Laura Ramsey, Taylor Kitsch, Toby Hemingway, Jessica Lucas...
Stílus:  horror, thriller

Jelenlegi ára: 1 980 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 09:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése