2021. december 11., szombat

VOYAGER M-es méretű, világosszürke színű, vagány, férfi kardigán, HIBÁTLAN, ÚJSZERŰ állapotú - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Eladó VOYAGER márkájú, divatos és egyben vagány, világosszürke színű, hosszabb fazonú férfi kardigánra hasonlító felső. Oldalt lefelé enyhén szűkülő vonalú. Elől középen végig gombokkal díszített, de nem gombolható. Szintén elől oldalt két zseb található rajta. mellrésznál V alakban fehér színű, a szegélyek fekete színűek. Feltűntett származási ország: Banglades.
Pontos mérete a címkén M-esként szerepel, de kisebb, körülbelül EUR férfi S-es méretre is megfelelő.
 A ruhának az anyaga valamennyit enged, közepesen-vékonyabb, átmeneti jellegű. Pontos anyagösszetétele a címkén szerepel: 85% pamut és 15% viszkóz.
Hibátlan, tökéletes, újszerű állapotú (nem fakó, nem foltos, nem kinyúlt sehol, nincs szálkihúzódás, nem bolyhos, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól a ruha aljáig mérve: 66 cm.
Alul mért bősége: körülbelül 2x(49-60) cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x(49-60) cm.
Mellbőség: körülbelül 2x(55-67) cm.
Vállszélesség: körülbelül 43 cm.
Ujja hossza (a válli varrástól kívül mérve): 64 cm.
Ujja bősége vállnál: 2x22 cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-12-12 05:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése