2022. február 20., vasárnap

Èlelmiszerek egyben Ètolajak, Halkonzervek, Rizsek, Lisztek, Buzad - Jelenlegi ára: 7 999 Ft

Egyben eladóak, a fotókon látható è lelmiszerek, È tolajak, Halkonzervek, Rizsek, Lisztek, Buzadarák, Tè szták.
Termè keket licitre teszem ki, è s a licit lejártával az addíg legtöbbet ígè rő 1 nagy csomagban gondosan becsomagolva viszi.
Szavatossági, lejárati idejüket tekintve, van ami mè g nè hány hónap múlva jár csupán le, de olyan is akad,  esetleg amely termè k, pl 2020 körüli szav idővel járt le. Lásd fotókat is, ugyanis próbáltam úgy készíteni hogy kinagyítva, a szav idő, is jól là tható legyen, minden termék esetè ben. Többet tekintettel a termékek è rtè kè re nem kívánok velük bíbelődni, a legtöbbet ígérő a vè gè n viszi, Szegeden ingynes személyes termè k megtekintè si, à tvè teli, vásárlási lehetősè ggel, vagy posta viszont az sajnos nem olcsó 25 kg felett…
Sikerekben gazdag Boldog Új è vet, sikeres licitálást,  è s licit megnyerè sè t.
Termék leütése esetén, Vaterás vásárlásáról, röviden, mely termékről van szó, stb.. kérem akár telefonon, akár SMS-ben, értesítsen, a minél hamarabbi kapcsolatfelvétel érdekében, hogy  az interneten keresztül e-mail benvegyem fel önnel a kapcsolatot. (Ugyanis, napi szinten, nem szoktam ellenőrizni a vaterás eladásaimat. Ezenfelül, ebben a világban nem lehet csupán.: A Vaterás eladásaimra, hirdetési módszeimre hagyatkoznom, tehát elkébzelhető, máshol is hirdetem az adott terméket. ) Megértését előre is köszönöm.
Szegeden,  akár, (természetesen az adott terméktől függően, amennyiben ez könnyedén kivitelezhető) ingyenes megtekintési, kipróbálási, átvételi, lehetőséggel, egy előre megbeszélt helyen és időpontban.
Postázás, mindíg a kért módon, és a jelenlegi postai tarifáknak megfelelően.
A nyertes licitálónak 5 nap áll rendelkezésére a levelezés/telefonálás és a termékellenértékének rendezésére, ellenkező esetben negatív értékeléssel újraindítom a terméket. Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek.
Magán adás vétel, garancia, visszavételi kötelezettség amennyiben, az külön nincsen feltüntetve, nincs.

Jelenlegi ára: 7 999 Ft
Az aukció vége: 2022-02-21 01:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése