2022. november 30., szerda

Okos Kulcskereső - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó új nem használt Okos kulcskereső
 
Leírás.:
 
Elege van, hogy állandóan elhagyja és keresgeti a kulcsait?
Ezzel az okos kulcskeresővel ez többé nem lesz probléma.
Csak egy gombnyomás és máris jelez a kulcstartó, sőt nagyszerű funkcióinak köszönhetően már a kulcs elhagyását is megelőzi!
Ez a készülék több, mint egy egyszerű kulcskereső!!!
Ez az eszköz Bluetooth segítségével pillanatok alatt párosítható szinte bármilyen Androidos, vagy iOS-es mobillal. Nincs más feladat mint egy teljesen ingyenes alkalmazást letölteni a telefonunkra és az azonnal felismeri a kulcskereső kulcstartónkat.
 
Funkció.:
 
1.  A telefonon egy gombnyomással hangjelzésre bírhatjuk kulcstartónkat, ami kitartóan a stop megnyomásáig sipoló hangot ad.  
 
 
 
2.  Rögzíthetünk vele pozíciót. Azaz ha ismeretlen helyen parkoltunk le, csak meg kell nyomni a kulcskereső kulcstartónk gombját és azonnal rögzíti a telefonunkon az adott pontot, amit pontos cím kiírása mellett Google Map térképen is mutat a mobilunk. Így többé az sem fordulhat elő, hogy keresgetnie kell autóját.  
 
 
 
3.  Természetesen jelszóval védhetjük is az alkalmazást, így kizárólag az Ön által előre betáplált 4 szám beírása után bírható hangjelzésre a kulcstartó, vagy tekinthetők meg a korábban rögzített pozíciók. Ez a funkció belépés után bármikor ki-, vagy bekapcsolható.
 
 
 
4.  FIGYELMEZTETÉS A KULCS ELHAGYÁSÁRA MÉG KB. 20 MÉTERES KÖRZETBEN!!!  Ha Ön a mobiljával csatlakoztatott kulcskereső kulcstartótól 20 méteres távolságon kívül megy, akkor a telefonja automatikusan hang és rezgő riasztással jelzi, hogy valószínűleg épp elhagyná a kulcsát. Természetesen ez a funkció is kikapcsolható.
 
Technikai jellemzők:
Méret: 5 cm X 3 cm.
 
Bluetooth követlemény: legalább 4. 0.
 
1 darab CR2032-es elemmel működik.
 
A csomag tartalma:
1 darab okos kulcskereső kulcstartó. (Kérjük vegye figyelembe, hogy a szín véletlenszerűen kerül kiválasztásra)
Használati útmutató

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2022-12-01 01:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése