2022. december 9., péntek

DELIMANO Titanium Legend palacsintasütő - Jelenlegi ára: 4 242 Ft

Delimano Titanium Legend palacsintasütő
Legyen tél vagy nyár, reggeli vagy vacsora, a palacsinta mindig jó ötlet! Ezzel a QuanTanium™ bevonatos palacsintasütővel egész évben ínycsiklandó palacsintákat készíthetsz bármilyen főzőlapon, beleértve az indukciósat is. A kifinomult dizájn és az erős anyagok miatt ez az edény konyhád nélkülözhetetlen kiegészítője lesz. Bakelit fogantyúval a biztonságos használatért. Átmérője 26 cm.
Kevesebb zsír
Elég egy csepp olaj a tökéletes palacsintákhoz.
Energiatakarékos
A szénacél edények gyorsabban és egyenletesebben melegszenek fel, tovább tartják a hőt, és indukciós főzőlapon akár 50%-kal1 alacsonyabb az energiafogyasztásuk.
Strapabíróbb
Ez a palacsintasütő 22%-kal2 erősebb.
Sütés alacsonyabb hőmérsékleten
A tökéletes végeredmény és a hosszú élettartam érdekében leginkább alacsony/közepes lángon süss benne.
Spanyolországban készült
Az EU-ban gyártották: a helyi gyártás csökkenti az ökológiai lábnyomot.
Minden főzőfelülethez
Hagyományos és modern anyagok tökéletes kombinációja - bármilyen főzőlapon használhatod.
Nagymamáink új kedvenc palacsintasütője
Áfonyás amerikai vagy hagyományos, papírvékony palacsinta lekvárral vagy csokikrémmel – tiéd a választás! Bármelyik is a kedvenced, ez a zománcozott szénacél palacsintasütő tökéletes választás egy kiadós reggeli, édes délutáni csemege vagy ízletes vacsora elkészítéséhez. Alacsony oldalfalának és a tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyedén megfordíthatod és áthelyezheted a palacsintákat a serpenyőből a tányérra.
Lenyűgöző – tökéletes palacsinták és modern megjelenés
Palacsintád mindig tökéletes lesz az egyenletes hőelosztást biztosító szénacél magnak, valamint a titánrészecskékkel megerősített háromrétegű bevonatnak köszönhetőn, amely ellenállóvá és erőssé teszi serpenyődet.
De téged és vendégeidet mégis leginkább a palacsinta gazdag íze fog lenyűgözni! A zománc külső prémium megjelenést kölcsönöz az edénynek: egyenes, modern vonalai rendkívül tetszetőssé teszik.  Ráadásul 26 cm-es átmérőjével ez a palacsintasütő nagyobb, mint sok más, hagyományos palacsintasütő.
Hagyományos és modern anyagok tökéletes kombinációja
A Delimano Titanium Legend palacsintasütő két minőségi anyagból áll:
A zománcozott szénacél egy megbízható és masszív anyag, amelyet nagyszüleink is jól ismernek és évtizedek óta használnak.  Hőérzékeny anyag, ami azt jelenti, hogy gyorsan felmelegszik, egyenletesebben süt és tovább tartja a hőt.  A külső zománc bevonat tartósabbá, korrózióállóbbá teszi az edényt, elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és a színe sem kopik meg.
A többrétegű QuanTanium®  egy vízbázisú bevonat titán részecskékkel megerősítve, amelyek akár 25. 000-szer is átmegy a speciális kopásvizsgálati teszten. Ez azt jelenti, hogy a bevonat hosszú évekig kiemelkedően ellenáll a karcolásoknak, a kopásnak és a lepattogzásnak, miközben megőrzi kiváló tapadásmentes tulajdonságait.
Miből áll a Titanium Legend bevonat?
Zománc külső
A korrózió és foltosodás elleni védelemért.
Szénacél alap
Az optimális hővezetőképességért és -elosztásért.
Titánrészecskékkel megerősített alsó réteg
Az optimális tapadásmentességért és kopásállóságért.
Megerősített középső réteg
Hogy az edény még ellenállóbb legyen.
Ellenálló külső réteg
A legjobb tapadásmentes tulajdonságokért.
A természet erejével a kiváló teljesítményért
A titán nagy szilárdság/tömeg arányáról ismert, így erősíti a bevonatot és magas kopásállóságot ígér. Az eredmény egy tartós, karcálló, tapadásmentes bevonat , amely lehetővé teszi, hogy egészségesebben süss-főzz,  mindössze egy csepp olajjal .
Amikor a hagyomány és a kényelem egyesül
Annak érdekében, hogy palacsintád minden alkalommal kiválóan sikerüljön, kedvenc Delimano receptünket a palacsintasütő aljára nyomtattuk, hogy szükség esetén kéznél legyen. A gyerekek is imádni fogják!
Ha már elég nagyra nőtt a palacsintatorony, a palacsintasütőt egyszerűen tedd a mosogatógépbe, ami elvégzi helyetted a tisztítást, és te nyugodtan élvezheted a palacsintát kedvenc feltéteiddel.


Jelenlegi ára: 4 242 Ft
Az aukció vége: 2022-12-09 23:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése