2019. december 1., vasárnap

TASMÁNIA MATRAC!!!HA MATRACOT KERESETT AKKOR NE KERESSEN TOVÁBB!! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft


Műszaki adatok
Matrac méretek:
Méret: 90x200
Magasság: 17 cm
Matrac keménység: H2 / H4
más:
Sorozat: Válassza ki a
matrac típusát: kétoldalas
Típus: kókuszdió
Normál borító: Kényelem
Kiegészítő borítás lehetősége: Steppelt mez, Aloe Vera
Leírás - Tasmania 90x200 zsebmatrac
Tasmania matrac
A matrac fő rétege zseprugók, amelyek a 9 keménységi zónának köszönhetően   tökéletes illeszkedést biztosítanak a felhasználó alakjához.  Minden rugó külön zsebben van elhelyezve, ezáltal lehetővé téve a független reakciót a rakományra.  A matrac Dupla oldalú.  Két felület használatának lehetősége jelentősen meghosszabbítja annak élettartamát.  Az ebben a matracban alkalmazott szerkezet garantálja a megfelelő szellőzést.  A szerkezet egyik oldalán merevített a COCONUT MAT- rel,   ezáltal növelve a stabilitását.  A matrac felső rétegében poliuretánhabot alkalmaztak, megfelelő támogatást nyújtva a gerinc teljes hosszában.  A legmagasabb minőség és az ügyfelek elégedettsége érdekében anyagokat használunk matracok gyártásához Hipoallergén .  Az általunk használt nyersanyagok csökkentik az atkák esélyét, ami lehetővé teszi az allergiás emberek nyugodt alvását.
 
 
ÉPÍTÉSI
 
Tartós, deformációbiztos  hipoalergén  poliuretánhab, kiváló támogatást nyújtva a gerinchez.  
A pont rugalmassága jellemzi őket  .  Minden rugót külön zsebbe helyeznek, amely lehetővé teszi a munkájuk teljes elnyomását.  Ez a megoldás önálló választ ad a terhelésre, elnyeli a másik személy mozgásait.  
A természetes alapanyagokból készült kókuszrost nem okoz allergiát.  Jelentősen javítja a matracon belüli légáramlást, felszívja a nedvességet és hatékonyan továbbítja azt kívülről.  A kókuszdió szőnyeg meghosszabbítja a matrac szerkezetét és meghosszabbítja annak élettartamát.
Élettartamának meghosszabbítására  a matrac  úgy érezte -  tökéletes szigetelés között a rugók és a habréteg.
 
ELÉRHETŐ FEDŐK
KÉNYELEM - alapkivitelben
HORGÁLT JERSEY
ALOE VERA
 
 
 
COMFORT  - A gyártás során használt COMFORT borítás kiváló minőségű anyagból készült.  Az egyoldalú foltvarrásnak köszönhetően az ovaja rendkívül bolyhos és tapintású.  Az anyagot nagy tartósság és fényes kivitel jellemzi.  A fedél korlátozza az atkák felhalmozódását, ezért ajánlott allergiások és érzékeny emberek számára.  Minden belső csatlakozás overlock öltéssel van rögzítve.  A három oldalról varrott cipzár garantálja a burkolat gyors eltávolítását.  40 oC- ig lehet mosni , ami higiénikus alvást tesz lehetővé.
HÁLÓZOTT GYERMEK:   Lágy pamut-poliészter anyagból, finom, lágy tapintású, oválisan szőtt anyagból (nagyobb bolyhosság), hipoalergén tulajdonságokkal (az allergiások számára a biztonságos alvás garanciája), a gyártás során felhasznált anyagok csökkentik a baktériumok előfordulását és a három oldalra varrott cipzárral. 40 fokig mosható, Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvány.
ALOE VERA:   Lágy pamut-poliészter szövetből készült, aloelevél-kivonat hozzáadásával, a bőr hidratáló és regeneráló tulajdonságaival, az aloe elősegíti a gyógyulást és megnyugtató irritációt, ovális varrással (nagyobb puhaság), hipoalergén tulajdonságokkal (ideális allergiások számára), cipzárral varrva három oldalról, 40 fokig mosható, Oeko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal
  
Segítségre van szüksége a matrac kiválasztásában?
80 kg-nál kisebb súlyú H2 keménységű matracokat ajánlunk.
Mérje meg a H3 keménységű matracokat 80 kg feletti súlyoknál.
Ha a súly a határon 80-90 kilogramm, javasoljuk, hogy válassza a matracot igényei szerint, vagy vásároljon kétoldalas matracot, különböző keménységű oldalakon.
Ha szakmai segítségre van szüksége a megfelelő matrac kiválasztásában - hívja.  Tanácsadóink megadják a szükséges információkat.
 


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-22 10:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése