2020. március 31., kedd

Magyar Angol Ausztrál USA Japán stb hálózati átalakító utazó adapter világjáróknak USB csatlakozóval - Jelenlegi ára: 3

Hálózati csatlakozó átalakító, adapter, és 2db USB telefon töltő AC 100-240V 50/60Hz mellett 5v 1A DC töltőáram.
Villásdugó átalakító. Hálózati kábel csatlakozó átalakító, utazó adapter. Megbízható praktikus termék, mert az adapter egyben 2db USB telefontöltő csatlakozóval rendelkezik, így nincs szükség külön töltőre.
Az átalakító a világ országaiban használatos konnektorokat, villásdugókat alakítja át, számtalan variációban. Hálózati csatlakozó átalakító, "Utazó adapter" amely világszerte használható, a három különböző kihajtható és elforgatható lábtípusa révén.
Figyelem! Fontos, hogy a japán és amerikai hálózat más feszültségű és frekvenciájú, a csatlakozó ilyen átalakításra nem alkalmas, ezért figyelni kell a készülék és hálózat kompatibilitására. Az átalakító földelést nem tartalmaz, azt nem tudja átalakítani!
Átvihető áramerősség AC 6A.
Viszont az USB töltő csatlakozója, minden feszültség mellett DC 5V 1A-s áramot biztosít a telefon töltésére! (AC 100-240V 50/60Hz)
Az adapter Kínában készült. 50x75x40mm összecsukva 22gr
Legolcsóbb szállítási mód  ajánlott, postán maradó levél 490. -Ft-ért!
Kérdésre szívesen válaszolok.
TELEFONON NEM VAGYOK ELÉRHETŐ, NE  PRÓBÁLKOZZON, SIKERTELEN LESZ!!!
Az aukcióval kapcsolatban a vásárlás, személyes átvétel, kérdés, átutalás, stb. csak e-mailben beszélhető meg! Köszönöm megértését.
Tekintse meg különböző termékeimből összeállított teljes kínálatomat!
Állandóan kapható, és változó termékek, mérsékelt árak, választható,   gyors szállítás! Általában lehetőség van budapesti személyes átvételre.

Jelenlegi ára: 3 995 Ft
Az aukció vége: 2020-04-21 18:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése