2021. február 27., szombat

Endoszkóp, boroszkóp kamera USB OTG 3m 2020 - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Endoszkóp, boroszkóp kamera USB OTG 3m 2020
5 méteres vízálló Android endoszkóp kamera
A legkisebb helyekre is betekintést nyújt.
Szeretsz barkácsolni? Mindent megjavítasz? A munkádhoz tartozik a nehezen hozzáférhető dolgok szerelése? Az Android endoszkóp kamera nagy segítségedre lesz, ha szűk, sötét, hozzáférhetetlen helyekre szeretnél betekinteni. Ez a telefonokhoz kifejlesztett endoszkóp kamera alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek vizsgálatára, a sötét üregek, csövek megvilágítására, és igény szerint azok lefotózására is. Remek segédeszköz lehet például autó átvizsgálásnál, szerelésénél, esetleg barkácsolásnál vagy lefolyók szerelése közben is.
Nem kell szétszerelned valamit csak azért, hogy lásd, mi a probléma belül!
Hasznos tudnivalók:
OTG funkció elengedhetetlen a működéshez! Ellenőrizd, hogy telefonod képes-e az OTG kapcsolatra. Ehhez használd az “ USB OTG CHECKER” nevű applikációt. Az optimális megvilágításról a LED-es kamerafény gondoskodik, amelynek a fényerejét manuálisan szabályozhatod. Nincs szükség számítógépre, telefonra csatlakoztatva működik. A csomagban megtalálható a használatához szükséges programok letöltési módja. A telepített applikációval könnyedén használható az Endoszkóp kamera, mellyel képet is rögzíthetsz.
Endoszkóp, boroszkóp kamera androidos okostelefonokhoz 5 méter vezetékkel
Az endoszkóp kamera főként olyan helyeken ajánlatos használni ahol nincs lehetőségünk benézni, kézzel vagy egyéb eszközzel benyúlni és felderíteni a hibát. Az IP67 védettségnek köszönhetően, akár víz alatti munkára is alkalmas. Legyen szó vízvezeték, lefolyó, csatorna, szűk csövek, valamint gépjármű motorterében lévő hibák feltárásáról, ez a készülék és az Ön androidos okos telefonja segítségével egy egyszerű csatlakozás után nem fog többet gondot okozni a hiba megkeresése.
A kamera csak OTG funkcióval rendelkező készüléken működik!
Vízálló vezetékes endoszkóp.
A 7 mm-es kamera fej.
Kamera fej külső átmérő: 7 mm.
Pixel: 300000 képpontos,
Felbontás: 640 * 480,
LED: 6 Fehér LED Bright fény.
Fókusztávolság: 5 cm-infinate.
Vízálló szint: IP67.
Támogató rendszerek: Android / Windows 2000 / XP / Vista / 7.
Temperture: -20 ~ 100. degree


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 01:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése