2021. június 23., szerda

Fieldmann FDU2004E TAKARÍTÓGÉP - Jelenlegi ára: 38 049 Ft


EAN Kód:
8590669165681
Súly:
8, 56 kg
Gyártó:
Fieldmann
Gyártói cikkszám:
FDU2004E
Hamuszívás 40 °C-ig
30 literes fémedény
Padlótisztító fej spatulával
Pamutfilter
Akár 2000 W csatlakozó
Az ezernégyszáz wattos teljesítményű porszívó száraz és nedves porszívózáshoz erős fonalból készült pamutfilterrel van ellátva, ami a legfinomabb szennyeződéseket is felfogja. A pamutfilter könnyedén kivehető, semmilyen szerszámra nincs hozzá szükség.
Elég kinyitni két kapcsot, és levenni a motort. A kerekes talppal ellátott harmincliteres króm edénybe elég mennyiségű szennyeződés fér bele a vizet is beleértve.
A porszívó egy olyan tartozékkal ellátott két és fél méteres tömlővel van felszerelve, ami kényelmes elérést biztosít az udvar, a garázs, a műhely vagy az autó takarításakor.
Az elektromos csatlakozót a műhelyben például köszörű vagy fűrész csatlakoztatására használhatja, de csatlakoztathat hozzá külső burkolat és terasz felmosására való nagynyomású mosóberendezést is.
Ennek a csatlakozónak az az előnye, hogy a csatlakoztatott készülék elindításának pillanatában bekapcsolja a porszívót, ami megszünteti azt a kényszert, hogy két kapcsolóra figyeljen. Erős pamut szűrő
Fém gyűjtőtartály: 30 L
Flexibilis cső: 2, 5 m
Alumínium hosszabbító cső: 0, 77 m
Padlókefe (finom és kefés tisztítás)
Padlókefe (kefe + vízlehúzó)
Kárpittisztító fej
Résszívó fej
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 38 049 Ft
Az aukció vége: 2021-06-24 05:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése