2021. július 22., csütörtök

Csomagtartó védő takaró kutya szállításához - Fekete - Jelenlegi ára: 13 890 Ft


csomagtartó maximum mérete:
110x100cm
Kutya és más kedvencek autóban való szállításához csomagtartó védő takaró.  Ellenálló a kaparásnak, víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, 30 fokon mosható.
Fekete szín örök: ha szeretné, hogy csomagtartója a védőtakaróval is biztosan esztétikus maradjon, akkor válassza a fekete színt. Az impregnált felületnek hála gyorsan tisztítható, így a szőr, por, föld stb. sem kell, hogy hosszú ideig az útitársa legyen. A sötét szín állatainknak is jót tesz, ha félnek az utazástól, hiszen fokozza biztonságérzetüket.
Nem csak a kutya szállításához: a csomagtartó védelme egész évben jó ötlet, hiszen egy egyszerű bevásárlás is végződhet kiborult termékekkel, kárpitszaggató balesetekkel. Azonban a ketrec berakása is felsértheti autónk belsejét. Csomagtartó védőnk ezért többrétegű, vízálló, vastag anyagból készül és semmiképpen sem keverendő össze azokkal a termékekkel, melyek csak vékony lepedőként védik a csomagteret.
Védelem körben: csomagtartó védőnket úgy terveztük meg, hogy ne maradjon védtelen felület. Erős tappancsokkal lehet az oldalakat rögzíteni. Univerzális kialakításnak hála különböző méretű csomagtartókban is szépen rögzíthető. Néha azonban előfordul, hogy a hátsó fejtámlákat is védeni szeretné, amelyhez fejtámla védő huzatot külön tud vásárolni.
Csomagtartó minimum mérete: 90x90cm | csomagtartó maximum mérete: 110x100cm (olvasson tovább, ha a méret nem megfelelő)
Ha a 110cm-es hossz nem lenne elegendő (pl. lehajtott ülésekre keres csomagtartó védőt), akkor nézze meg az első-hátsó ülésvédőinket is, amelyek a képen látható módon használhatók csomagtartó védőnek is:


Jelenlegi ára: 13 890 Ft
Az aukció vége: 2021-07-22 23:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése